Απεργίες και συγκεντρώσεις σήμερα

Απεργίες και συγκεντρώσεις σήμερα Facebook Twitter
0

Kινητοποιήσεις, απεργίες και συγκεντρώσεις λόγω και των αντιδράσεων συνδικαλιστικών οργανώσεων και φορέων στη μεταφορά της Πρωτομαγιάς για τις 7 Μαΐου, με απόφαση του υπουργείου Εργασίας.

Την απεργία κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και σε αυτοί δεν συμμετέχουν τα εμπορικά καταστήματα τα οποία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Θα έχουμε δυο συλλαλητήρια.  Ένα της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στις 11:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και άλλο ένα, στις 10:30 στην Ομόνοια από το ΠΑΜΕ.

Λόγω των απεργιακών συγκεντρώσεων, με εντολή της αστυνομίας από τις 09:00 το πρωί και μέχρι νεοτέρας θα είναι κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό σε Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμό και Μέγαρο Μουσικής.

Σήμερα δεν θα κυκλοφορήσουντρένα και Προαστιακός λόγω 24ωρης απεργίας στον ΟΣΕ. Οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ, Μετρό και ΗΣΑΠ κάνουν στάσεις εργασίας.

Συνοπτικά πως ΘΑ κινηθούν τα ΜΜΜ

Λεωφορεία: 09:00-21:00
Τρόλεϊ: 09:00-21:00
ΗΣΑΠ: 09:00-24:00
Μετρό: 09:00-24:00


Σήμερα δεν θα έχει και πλοία λόγω της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ.

Απεργία και στην Υγεία, με τους νοσοκομειακούς γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό να απεργούν. Έτσι, τα νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας και θα γίνονται δεκτά μόνο τα επείγοντα περιστατικά.

Ανοιχτά θα είναι τα φαρμακεία της χώρας, εκτός από εκείνα του Πειραιά.
24ωρη απεργία έχει αποφασίσει και η Ομοσπονδία των εργαζομένων στις τράπεζες (ΟΤΟΕ).

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM