Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ισθμό

Κατάληψη στο Πολυτεχνείο για το Indymedia

Κατάληψη στο Πολυτεχνείο για το Indymedia Facebook Twitter
13

Κατάληψη στα κτήρια Διοίκησης και Δικτύων πραγματοποιούν φοιτητές που διαμαρτύρονται για την διακοπή λειτουργίας του indymedia αλλά και  τη διακοπή μετάδοσης του ραδιοφωνικού σταθμού των φοιτητών. Οι φοιτητές υποστηρίζουν ότι υπήρξε σχετική εισαγγελική εντολή, έπειτα από καταγγελία ιδιωτικού ραδιοφωνικού σταθμού ότι στη συχνότητά του παρεμβάλλεται η συχνότητα του δικού τους ραδιοφωνικού σταθμού. Η σελίδα του indymedia, που χρησιμοποιούσε server του ιδρύματος σταμάτησε να λειτουργεί την περασμένη εβδομάδα.

Ελλάδα
13

Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ισθμό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
εκτός αυτού, το ιντυ θέλει να εκπέμπει απο σερβερ του πανεπιστημιου γιατί διαφορετικά θα χρειαστεί ταυτοποιηση με φυσικό πρόσωπο! έπειτα όλοι ξέρουμε πόσο δημοκρατης είναι ο δένδιας, καθώς θα στείλει κατηγορητήριο στο φυσικό πρόσωπο που δεν θα τον ξεπλένει ούτε τα νερά του ιορδάνη! όλοι ξέρουμε πόσο επιεική είναι τα κρατικά σκυλιά όταν πρόκειται περι αναρχικό!! για αυτό και διεκδικούμε να μπορούμε να εκπέμπουμε όπως θέλουμε όσο θέλουμε μεσα απο τα πανεπιστημια!! (παραπομπή και στο ραδιοφωνο του 73') κάποιους δεν τους βολεύει να είναι ενημερωμένος ο κόσμος!
εμένα μια χαρά μου φαίνεται η κατάληψη στο σερβερ!! γενικότερα οι καταληψεις όταν προσπαθούν να αποδομήσουν την υπαρχουσα κρατική σαπίλα και να αναδείξυν νέες εξωθεσμικές δομές, αυτοδιαχείρισης των ζωών μας και διαχυσης της αντιπληροφόρησης! εσείς που σκίζεστε για να κλείσει το ιντυ, πάντα κουτόχορτο τρώγατε και λογικά θα συνεχίσετε να τρώτε! το μεγκα ανιδεοι φίλοι μου παίρνει υπερογκα δάνεια για να συνεχίσει να εκπέμπει "βρωμιές" για το συριζα, για τους κατοίκους της χαλκιδικής και πάει λέγοντας... εδώ το ιντυ εκτός απο μηδενικό κόστος, παράγει και μια αναλυτικότητα περιγραφή για τα άμεσα κοινωνικά τεκταινόμενα από ερασιτέχνες ρεπόρτερ (οπως θα πρεπε να είναι κάθε ευσεινηδητος πολίτης)!! σίγουρα έχει μια αντιφασιστική χροιά η κάθε είδηση! αλλά ως μοναδικό στο είδος του επιτελεί ενα πολύ σημαντικό εργο!! σε περιπτωση που ξεβυλώσουν τα αυτιά σου, και ανοίξουν τα μάτια σου, να μπορείς να ενημερώνεσαι ανεξάρτητα απο τα κυρίαρχα μμε (γνωστών συμφερόντων)!! οποιοσδήποτε θέλει να κλείσει μια πηγή ενημερωσης είναι φασίστας! εφόσον γουστάρουμε να διαβάζουμε ιντυ εσάς τι σας κόπτει??? γεμίσαμε δένδιες εδω μέσα...
Με το να επιβαλεις την αποψη και τα πιστευω σου με τη βια, αντιδημοκρατικα και χωρις να λαμβανεις υπ οψην τις γνωμες των αλλων, τοτε ναι, εισαι φασιστας! Επισης, ξερω οτι το κολλημενο σου μυαλο θα δυσκολευτει να το κατανοησει, αλλα δεν ανηκω σε καμια παραταξη. Αυτο οσον αφορα τα περι Ρηγιλλης... Και βγαλτε τις παρωπιδες επιτελους!
Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος "δημοκρατικός"-φιλοσοφικός χαμός για τη διακοπή της λειτουργίας του indymedia. Υπάρχουν εκατομμύρια σέρβερ που μπορούν να φιλοξενήσουν αυτήν την αδέσμευτη φωνή της αντι-πληροφόρησης. Ας απευθυνθούν σε έναν και ας συνεχίσουν να πληροφορούν τους αδαείς όπως έκαναν επί σειρά ετών. Που ακριβώς είναι το πρόβλημα; Εμείς όταν κάναμε το δικό μας site απευθυνθήκαμε σε μια εταιρεία, το φτιάξαμε, και ανέβηκε. Πως ακριβώς περιορίζεται η ελευθερία του λόγου; Πρέπει καλά και σώνει να στεγάζεται στους σέρβερ του ΕΜΠ;