«Ή δώστε μου τα φάρμακα ή δώστε μου άδεια να κάνω ευθανασία στην κόρη μου»

«Ή δώστε μου τα φάρμακα ή δώστε μου άδεια να κάνω ευθανασία στην κόρη μου» Facebook Twitter
15

Πατέρας στην Πάτρα έφτασε σε τέτοιο σημείο απόγνωσης ώστε να ζητήσει να γίνει ευθανασία στο άρρωστο παιδί του, καθώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα φάρμακα λόγω της περιστολής των φαρμακευτικών δαπανών.

Η 20χρονη κόρη του πάσχει από σπάνια ασθένεια και τρέφεται με σωληνάκι. Μετά το ψαλίδι στις φαρμακευτικές δαπάνες, κόπηκαν φάρμακα και φαρμακευτικό υλικό από την κοπέλα με αποτέλεσμα ο πατέρας της να μην μπορεί να ανταπεξέλθει, αφού αδυνατεί να καταβάλει το κόστος που απαιτείται.

Στην απόγνωση του ο πατέρας της 20χρονης ζήτησε ή να δοθεί λύση στο πρόβλημα ή να του δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσει σε ευθανασία. Η τραγική περίπτωση, έγινε αιτία να υπάρξει και παρέμβαση από το ΠΑΜΕ το πρωί στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Λόγω της παρέμβασης αυτής δημιουργήθηκε και επεισόδια με τον γ.γ. ο οποίος ζήτησε την απομάκρυνση των μελών του ΠΑΜΕ.

Λίγο αργότερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας μίλησε με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και ο τοπικός Διευθυντής του ΙΚΑ προχώρησε τις διαδικασίες επίλυσης του ζητήματος.

Ελλάδα
15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Το ηγετικό μέλος, που μαζί με άλλους τέσσερις θεωρούνται επικεφαλής  της εγκληματικής οργάνωσης και αυτοί που οδήγησαν στη δολοφονία του αστυνομικού, φέρεται να είναι αυτός που έδωσε το σήμα για την έναρξη των επεισοδίων
NEWSROOM
Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

Ελλάδα / Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

«Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, το 2010 έχουν γίνει μεγάλα έργα στη Σαντορίνη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κατολισθήσεις και στον Αθηνιό και στο παλιό λιμάνι και στην Οία» εξήγησε ο κ. Λέκκας
NEWSROOM