Νεκροί δύο φοιτητές, από μαγκάλι στη Λάρισα, τρείς σε κώμα

Νεκροί δύο φοιτητές, από μαγκάλι στη Λάρισα, τρείς σε κώμα Facebook Twitter
11

Δεν είχαν λεφτά για πετρέλαιο οι φοιτητές στη Λάρισα, δήλωσε το πρωί στον Αντ1, η σπιτονοικοκυρά τους.


Τραγωδία χθες στη Λάρισα όπου 2 φοιτητές έχασαν τη ζωή τους και τρείς μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λάρισας εξαιτίας, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα των αναθυμιάσεων από αυτοσχέδιο μαγκάλι που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη  σε διαμέρισμα στη συνοικία της Φιλιππούπολης, όπου βρίσκονταν οι πέντε φοιτητές. Το μοιραίο σπίτι νοίκιαζαν δύο φοιτητές ενώ οι άλλοι τρεις ήταν επισκέπτες.

Φίλη τους που τους αναζητούσε τις τελευταίες ώρες, έσπευσε το απόγευμα στο διαμέρισμα και με τη βοήθεια της σπιτονοικοκυράς μπήκε στο χώρο όπου βρίσκονταν οι πέντε νεαροί, οι δύο ήδη νεκροί και οι άλλοι τρεις σε άσχημη κατάσταση, πιθανότατα από τις αναθυμιάσεις.

 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του onlarissa.gr οι δύο εκ των τριών τραυματιών νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ελλάδα
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM