Σεσημασμένος ο δράστης της δολοφονίας στην Άρτα

Σεσημασμένος ο δράστης της δολοφονίας στην Άρτα Facebook Twitter
1

Επτά φορές είχε απασχολήσει τον τελευταίο χρόνο τις διωκτικές αρχές ο 36χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας που αποκαλύφθηκε σήμερα, στις Κεραμάτες Άρτας. Ανατριχιαστικό στοιχείο είναι δε, ότι ο δράστης είχε συλληφθεί τελευταία φορά στις 14 Φεβρουαρίου για παράνομη οπλοκατοχή και ναρκωτικά. Υπενθυμίζεται πως το θύμα, είχε εξαφανιστεί από τις 11 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως έχει προκύψει από την προανάκριση, ο 36χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 48χρονο μέσα στο σπίτι του, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να βρει ακαριαίο θάνατο. Στη συνέχεια, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη, τεμάχισε το πτώμα και πέταξε τα τεμαχισμένα μέλη και τα οστά του θύματος στο βόθρο του σπιτιού του και σε παρακείμενο ποταμό, ενώ έκαψε τα δικά του ρούχα και τα ρούχα του θύματος στην αυλή του σπιτιού. Τα ευρήματα που έχουν εντοπίσει οι αστυνομικές αρχές έχουν μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση στα Ιωάννινα.

Στο σπίτι του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα πιστόλι replica, ένα σκεπάρνι και μία κατσαρόλα, που ο δράστης χρησιμοποίησε για να εξαφανίσει στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας. Η αστυνομία έχει συλλάβει και μια 25χρονη, η οποία ήταν παρούσα στο σπίτι του δράστη τη στιγμή της ανθρωποκτονίας.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM