«Έπρεπε να αφήσουν το Βλαστό να φύγει»

«Έπρεπε να αφήσουν το Βλαστό να φύγει» Facebook Twitter
9

Την άποψη ότι οι φύλακες στις Φυλακές Τρικάλων έπρεπε να αφήσουν το Βλαστό να φύγει με το ελικόπτερο, εξέφρασε ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης. Ο κ. Ραγκούσης είπε το πρωί, στο ΜΕΓΚΑ, ότι η επιχείρηση θύμιζε Ελ Αλαμέιν και Μπιν Λάντεν και έκανε λόγο για άνανδρη επίθεση των φρουρών και για στημένη απόδραση.

Εν τω μεταξύ, νέο video ανέβηκε σε τοπικό Μέσο των Τρικάλων από την προσπάθεια του ελικοπτέρου να προσεγγίσει στην ταράτσα των φυλακών.

Τα video από το trikalaola

Ελλάδα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Φανταστείτε να είχε πετύχει κ η 3η απόπειρα με ελικόπτερο. Το σούργελο του σύμπαντος θα γινόμασταν, σπέκουλα, πολιτική εκμετάλλευση, ο Ακης θα αισθανόταν άσχημα που δεν βρίσκεται ένα ελικόπτερο, ένα υποβρυχιο έστω να τον πάρει από τον Κορυδαλλό, ο Τσύριζα θα τσίριζε κλπ. Μια χαρά. Δεν πέτυχε και σχεδόν πρέπει να απολογηθούν όλοι που χάσαμε τέτοια απόλαυση.
Ε τότε να αφήσουμε όλους τους φυλακισμένους να φύγουν αν το θέλουν. Ποιοι είμαστε εμείς να τους σταματήσουμε; Ένα κόκκινο χαλί να στρωθεί πάραυτα παρακαλώ και όμορφες δεσποινίδες να τους κουνούν το μαντήλι.
Αρκετές προσωπικότητες στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό με αυτά που λένε, δίνουν χαστούκια στο πρόσωπο της Λογικής.Ο κύριος Ραγκούσης, απλά πάτησε σκανδάλη και τίναξε τα μυαλά της Λογικής στον αέρα.Η Λογική πέθανε, ζήτω η Ελλάδα των Ακρών...
Έχει χαθεί το μέτρο από την κοινωνία. Ότι πιο κουφό θα ακούσουμε και από δικηγόρους, αφού τα κανάλια τους έχουν καταστήσει "διάσημους".Ο κος Ραγκούσης, έθεσε στην πρωινή εκπομπή, το ρητορικό ερώτημα: Θα δίναν συγχαρητήρια στους φρουρούς αν είχε σκοτωθεί ο Βλαστός; Να θέσουμε το ερώτημα στον κο. Ραγκούση, θα τολμούσε να βγεί στην τηλεόραση, αν είχε σκοτωθεί ένας φρουρός;Εμένα οι δηλώσεις του, μου φάνηκαν και λίγο παρότρυνση σε απόδραση. Μήπως αποτελούν αδίκημα, αυτά που είπε;Συμφωνώ με τον προηγούμενο. (αυτους τους τυπους δεν τους ελεγχει καπως ο συλλογος τους; δεν υπαρχει καποιος κωδικας δεοντολογιας;)
Απολυτα λογικο το αιτημα του δικηγορου. Κανονικα πρεπει να τους θεσουν και σε διαθεσιμοτητα που τολμησαν να αποτρεψουν την αποδραση.(αυτους τους τυπους δεν τους ελεγχει καπως ο συλλογος τους; δεν υπαρχει καποιος κωδικας δεοντολογιας;)
ηλίου φαεινότερο γιατί τοσοι πολλοί δικηγόροι γίνονται πολιτικοί...μπορουν και λενε τη μεγαλυτερη μ@λ@κι@ με τη μεγαλύτερη σοβαρότητα και επιχειρηματολογούν επαυτής.