Απεργία της ΓΣΕΕ

Εικόνες καταστροφής στο Χαλάνδρι

Εικόνες καταστροφής στο Χαλάνδρι Facebook Twitter
Φωτογραφίες: Νίκος Μαρουσάκης για τη LiFO
3

Αυτοκίνητα παρασυρμένα από τα ορμητικά νερά και «τσουβαλιασμένα» το ένα πάνω στο άλλο, σαν να πρόκειται για χαρτόκουτα. Ο φωτογραφικός φακός καταγράφει απίστευτες εικόνες καταστροφής στο Χαλάνδρι, μία από τις περιοχές που επλήγη περισσότερο σήμερα από την κακοκαιρία. Στην ίδια περιοχή, έχασε τη ζωή της το πρωί μία 23χρονη κοπέλα, όταν εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της που είχε ακινητοποιηθεί από τα ορμητικά νερά.

Ελλάδα
3

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ετσι. Και για την ακριβεια, για οσους δε ξερουν το Χαλανδρι, απο την Κ. Βαρναλη οπου φτανει η λεγομενη περιοχη της Ρεματιας (http://goo.gl/maps/1nBre) και μεχρι τη Σολωμού, η κοιτη στενευει πολυ, ενω τα παροχθια ακινητα κανουν σε μεγαλομερος της διαδρομης αυτης (περίπου 600 μετρα), τοσο την παραλληλη πορεια οσο και την προσβαση στην κοιτη, αδυνατες.Απο τη Σολωμου αν δε κανω λαθος, το ρεμα συνεχιζει σκεπασμένο ενω απο πανω εχουν φτιαξει παρκο με παιδικες χαρες, σχεδον μεχρι τη λ. Κηφισιας (περιπου στο υψος του "ΥΓΕΙΑ"). Διο τετραγωνα πιο κατω, διασταυρωση Ποταμου Καλαμα και Μικρας Ασιας, νομιζω οτι ειναι το σημειο οπου εγινε η διασωση αυτης της κοπελας: http://www.lifo.gr/now/society/23069Ειναι φανερο οτι το ρεμα κατεβασε τοσο πολυ νερο, που μετα την απλα της Ρεματιας δεν υπηρχε περιπτωση να περιοριστεί ομαλα σε μια πολυ στενοτερη και παρακατω εγκιβωτισμενη κοιτη.Τα ονοματα "ΑΙΓΑΙΟΥ" και "ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑ" που φερουν οι δρομοι που οριζουν μεχρι τη λ. Κηφισιας την εγκιβωτισμενη κοιτη οπου επρεπε να κυλαει ομαλα το ρεμα, ειναι απολυτως αντιπροσωπευτικα της καταστασης που αντιμετωπισαν προχτες το πρωι οι κατοικοι της περιοχης.