Ένα πραγματικά έξυπνο video για το ρατσισμό στα ελληνικά σχολεία

Ένα πραγματικά έξυπνο video για το ρατσισμό στα ελληνικά σχολεία Facebook Twitter
16

Ένα πραγματικά έξυπνο video, που περνάει με όμορφο τρόπο το μήνυμα ότι όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, δημιούργησε η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.


Το σοκαριστικό είναι ότι ακόμη κι αυτό το video, δέχτηκε τις ρατσιστικές επιθέσεις ανωνύμων χρηστών στο YouTube όπου αναρτήρθηκε. Η οργάνωση σημειώνει στη σελίδα της:

"Παρατηρώντας με έκπληξη και αποτροπιασμό τη χυδαιότητα κάποιων σχολιαστών που δεν διστάζουν να στοχοποιήσουν ακόμα και μικρά παιδιά, η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου ενημερώνει πως έχει ήδη κάνει αναφορά στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατά του χρήστη Michael59197 για απειλή κατά της ζωής, και ότι σκοπεύει να προβεί σε αναφορά για οποιοδήποτε άλλο σχόλιο συνιστά διέγερση στην τέλεση αξιόποινων πράξεων με ρατσιστικό κίνητρο, απειλή και εξύβριση."
Ταυτόχρονα, συνοδεύει πλέον το video στο YouTube με αυτό το κείμενο: «Η έκφραση του μίσους για τους άλλους υπό καθεστώς ανωνυμίας δεν επιτρέπει τον διάλογο. Η πρόκληση σε τέλεση αξιόποινων πράξεων με στόχο την ηθική και φυσική ακεραιότητα άλλων ανθρώπων είναι ποινικώς κολάσιμη πράξη και σχετικά σχόλια έχουν παραπεμφθεί αρμοδίως».
Μέχρι να απενεργοποιηθούν τα σχόλια για το video που ανέβηκε μόλις χθες, υπήρχαν 737 θετικές αναφορές για αυτό και 108 αρνητικές.
Ελλάδα
16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM