Απολύθηκε και κατέστρωσε σχέδιο ληστείας, δολοφονώντας συνάδελφο του

Απολύθηκε και κατέστρωσε σχέδιο ληστείας, δολοφονώντας συνάδελφο του Facebook Twitter
1

48χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε πρώην συνάδελφο του στην εταιρία, από την οποία είχε απολυθεί. Το έγκλημα είχε γίνει πριν 10 μήνες και χθες η υπόθεση έκλεισε με την ομολογία και σύλληψη του δράστη. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 48χρονος λίγες ημέρες αφότου είχε απολυθεί από μεταφορική εταιρία, πήρε ως πελάτης και έκλεισε δρομολόγιο για μεταφορά χρημάτων με άγνωστο παραλήπτη.

Στο δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς τα Γρεβενά, μαζί του ήταν 36χρονος πρώην συνάδελφος του. Όταν το φορτηγάκι σταμάτησε σε πάρκινγκ, ο 48χρονος σκότωσε εν ψυχρώ τον 36χρονο πρώην συνάδελφο του στην εταιρία, με μια σφαίρα στο κεφάλι. Στη συνέχεια έριξε το πτώμα σε χαράδρα και  έφυγε παίρνοντας μαζί του ό,τι χρήματα υπήρχαν.

Το πτώμα του 36χρονου εντοπίστηκε στη χαράδρα, μετά τη δήλωση εξαφάνισής του που έκαναν οι συγγενείς στην αστυνομία. Η έρευνα που ξεκίνησε για την εξιχνίαση της υπόθεσης ολοκληρώθηκε τώρα με την ομολογία και σύλληψη του δράστη. Σε φορτηγό ιδιοκτησίας του βρέθηκε το όπλο της δολοφονίας.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρυστιανού κατά ΕΡΤ και Ζούλα για Τέμπη: Για ποιο λόγο πληρώνεστε από τους Έλληνες φορολογούμενους και όχι από τη ΝΔ

Ελλάδα / Καρυστιανού κατά ΕΡΤ και Ζούλα για Τέμπη: Θεωρείτε ασήμαντη την πρωτοβουλία 1,5 εκατ. πολιτών και δεν την αναφέρατε;

«Με ποια λογική κρίθηκε ότι το θέμα δεν αφορά τους Έλληνες πολίτες;» ρωτά η πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023» και σημειώνει ότι τα στελέχη της ΕΡΤ πληρώνονται από τους φορολογούμενους και όχι από τα ταμεία της ΝΔ
NEWSROOM