Δεν δέχονται τα φύλλα επιστράτευσης οι ναυτεργάτες

Δεν δέχονται τα φύλλα επιστράτευσης οι ναυτεργάτες Facebook Twitter
1

Δύσκολα τα βρήκε η κυβέρνηση με τους ναυτεργάτες οι οποίοι αρνούνται να παραλάβουν τα φύλλα πορείας, και τώρα, θα πρέπει να δοκιμάσει αντοχές, αν θέλει να εφαρμόσει και στην πράξη την απόφαση του έλαβε. Οι ναυτεργάτες που συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι μετά την απόφαση για επιστράτευση, δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν την απεργία τους και θα αρνηθούν τα φύλλα της πολιτικής επιστράτευσης.

"Η απεργία συνεχίζεται κόντρα στην πολιτική επιστράτευση. Όλοι στους καταπέλτες, όλοι οι ναυτεργάτες έξω από τα καράβια", δήλωσε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, Σάββας Τσιμπόγλου.

Παρότι η απόφαση για συνέχιση της απεργίας από την ΠΝΟ είχε ληφθεί με οριακή πλειοψηφία (8-7) φαίνεται ότι η κίνηση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε επιστράτευση ενώνει τους ναυτεργάτες. Σύμφωνα με τον κ. Τσιμπόγλου, η απόφαση για συνέχιση της απεργίας είναι ομόφωνη.

Οι ναυτεργάτες καλούν όλα τα σωματεία εργαζομένων στο λιμάνι, όπου είναι συγκεντρωμένοι, έχοντας τη συμπαράσταση ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Στον Πειραιά πήγε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Ακόμη, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά κήρυξε παμπειραϊκή 24ωρη απεργία για αύριο Τετάρτη, ως απάντηση στην επίταξη των ναυτεργατών.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Ελλάδα / Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ τονίζει πως η ανοχή έχει και τα όριά της και πως αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, θα προχωρήσουν ακόμη και σε κλείσιμο των σταθμών
NEWSROOM
Γυναικοκτονία στο Μενίδι:

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε απειλήσει τη 40χρονη Ενκελέιντα ότι θα την σκοτώσει, αλλά δεν είχε προφυλακιστεί

Ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών - Το θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της που απειλούσε ότι θα την σκοτώσει - Η 40χρονη είχε προμηθευτεί panic button - Οι αρχές γνώριζαν ότι ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δέν χρειάζεται να τα δεχτούν...Δέν χρειάζεται κάν να γίνει σκηνικό, θέατρο, τσαμπουκάς, λιποθυμίες απ'τα χημικά της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, με τον Μιχα να ρίχνει νερό στα βουρκωμένα μάτια του Παπανδρέου... τίποτα. όλα μάταια !Δέν υπάρχει σκηνοθεσία πιά, δέν έχει νόημα. Ο μόνος θεατής απέναντι είναι ο Ματιας Μορς, Δανός - άντε και ο Τόμσεν !