Απεργία την Πρωτομαγιά

Προφυλακίστηκε για το κύκλωμα των «λευκών» γάμων, υποψήφια βουλευτής στη Θεσσαλονίκη

Προφυλακίστηκε για το κύκλωμα των «λευκών» γάμων, υποψήφια βουλευτής στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
3

Στη φυλακή οδηγήθηκε η μεσίτρια και υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. Μάρθα Τσαρτσίδου που εμπλέκεται στο κύκλωμα εικονικών γάμων το οποίο αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη. Η Τσαρτσίδου, η οποία αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, ήταν σύμφωνα με τα στοιχεία, μεταξύ των τριών εγκεφάλων του κυκλώματος που έστηνε εικονικούς γάμους έναντι αμοιβής με στόχο τη νομιμοποίηση αλλοδαπών.

Η ίδια στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι λόγω γνωριμιών μεσολάβησε σε δήμους και Περιφέρεια για κάποιες υποθέσεις απόκτησης ιθαγένειας αλλά, όπως είπε, αυτές ήταν νόμιμες. Όπως είπε το έκανε για ανθρωπιστικούς λόγους. Παρόλα αυτά δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα που διέταξαν την προφυλάκιση της. Μεταξύ των ατόμων που βοηθήθηκαν μέσω «λευκών» γάμων να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια ήταν και δύο μέλη της γεωργιανής μαφίας. Προφυλακίστηκαν επίσης ως εγκέφαλοι του κυκλώματος 40χρονη Γεωργιανή, γνωστή στο κύκλωμα ως Μαντόνα, ο σύζυγος της και ο αδελφός της.

Ελλάδα
3

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Δεν κατάλαβα. Η ΝΔ είναι μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Σίγουρα στις τάξεις της θα υπάρχουν και άνθρωποι αμφιβόλου ποιότητας. Δεν λέει κάτι αυτό για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη που έβαλε τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης πλέον και όλοι σε λίγο καιρό θα τρίβουμε τα μάτια μας με την Ελλάδα που οικοδομείται με τις θυσίες του σοφού ελληνικού λαού
Αν η μεσίτρια και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ είχε καταφέρει να ελληνοποιήσει αρκετούς γεωργιανούς και είχε τελικά εκλεγεί από τις ψήφους αυτών, οικογενειών και φίλων, λογικά δεν θα ακούγαμε τίποτα ποτέ για το θέμα.Συνεπώς μπορώ να υποθέσω ό,τι θέλω (όχι πως δεν το ξερα βέβαια) για τους εκλεγμένους και ακέραιους ευρωπαιστές συναδέλφους της που με κυβερνούν σήμερα.