Η σπασμένη προτομή του Μαρασλή, στην ΑΣΟΕΕ

Η σπασμένη προτομή του Μαρασλή, στην ΑΣΟΕΕ Facebook Twitter
8

Αυτή είναι η φωτογραφία με το αποτέλεσμα της «δράσης» κουκουλοφόρων, όπως καταγγέλλεται από την Πρυτανεία, στην ΑΣΟΕΕ. Η προτομή του ευεργέτη της σχολής, Γρηγορίου Μαρασλή βρισκόταν στο προαύλιο. Η Πρυτανεία με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη κατήγγειλε βανδαλισμούς κουκουλοφόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και ζητούσε την προστασία της πολιτείας.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, μέλη του πρυτανικού συμβουλίου, μετά από την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στον χώρο, δέχονται απειλές κατά της ζωής τους.

Χθες, οι εκπρόσωποι των ΠΑΣΠ, ΕΑΑΚ και ΑΡΕΝΑ αποφάσισαν διήμερη κατάληψη ζητώντας να απομακρυνθούν οι δυνάμεις των ΜΑΤ από την περιοχή της ΑΣΟΕΕ.

Ελλάδα
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Πέρασα πρίν απο λίγο απ'την ΑΣΟΕΕ. Θεϊκό σκηνικό: Δυνατή χέβι κάτι μουσική από τα μεγάφωνα, τέσσερα πολιτικοποιημένα παιδάκια στην είσοδο να μοιράζουν στους περαστικούς φωτοτυπίες με ένα ψήφισμα της επιτροπής κατάληψης, και ακριβώς μπροστά στην είσοδο, μαύρος λάθρο πουλώντας πειρατικά DVD με βυζιά και κώλους.
Μεγάλη απειλή για τη Δημοκρατία είναι η καφρίλα μέσα μας. Κατα τα άλλα, ο λάθρο απλά συμπληρώνει τη σουρεάλ σκηνή. Α, και κάτι άλλο που ξέχασα: Εκατέρωθεν της ΑΣΟΕΕ κλούβες με βαρεμένους ΜΑΤατζήδες να συζητάνε για σίριαλ στην τηλεόραση.
Ωραία… Οι ακροαριστεροί έχουν αναλάβει με τραμπουκισμό στις σχολές και τρομοκρατικά χτυπήματα να μας απαλλάξουν από τους διεφθαρμένους υπηρέτες τις εξουσίας, οι ακροδεξιοί έχουν ξεκινήσει να τρομοκρατούν και να βιαιοπραγούν στους μετανάστες και τους τούρκους πρόξενους, απορώ γιατί δεν φτιάχνουν μια κοινή ομάδα κρούσης αφού συμφωνούν στις πρακτικές και τις τακτικές τους όπου με τη βία και το ξύλο λύνεις όλα σου τα προβλήματα.Α… ναι ξέχασα, ότι η μια είναι καλή βία ενώ η άλλη είναι κακή βία. Κρίμα…
Ζήτω η τρέλα! Γουστάρω χώρα-κλόουν! Αφού δεν λειτουργεί τίποτα, τουλάχιστον γελάμε.Εγώ λέω να παραιτηθεί η πρυτανεία και να αναλάβουν τη διοίκηση τα βλαμμένα με τις κουκούλες. Θα γλιτώσει και τις μπούφλες αν μη τι άλλο.
και η πλάκα είναι ότι οι παλαβές φοιτητικές νεολαίες ΠΑΣΠ, ΕΑΑΚ και ΑΡΕΝΑ ανακοίνωσαν κατάληψη για να απομακρυνθούν τα ΜΑΤ από την ΠΕΡΙΟΧΗ της ΑΣΟΕΕ!!!!