Η Μυρτώ έκανε τα πρώτα βήματα

Η Μυρτώ έκανε τα πρώτα βήματα Facebook Twitter
3

Τα πρώτα της βήματα, σημάδι ενθαρρυντικό για την εξέλιξη της υγείας της, έκανε η 15χρονη Μυρτώ που κακοποιήθηκε βάναυσα στη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών στην Πάρο. Μετά από 4 μήνες νοσηλείας αρχικά στο Αττικό και στη συνέχεια στο Υγεία, η Μυρτώ κατάφερε να πάει υποβασταζόμενη από το κρεβάτι της ως την πολυθρόνα, βήματα λίγα αλλά πολύ σημαντικά για την ίδια και την οικογένεια της.

«Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται με αργούς ρυθμούς. Εμείς έχουμε ελπίδες για περαιτέρω βελτίωση στην υγεία της, αλλά θέλει πολύ χρόνο ακόμη. Έχουμε υπομονή και ελπίζουμε το καλύτερο», δηλώνει ο πατέρας της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης εναντίον της 15χρονης, Πακιστανός μετανάστης βρίσκεται προφυλακισμένος στις Φυλακές Γρεβενών.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Ελλάδα / Φιλιππίδης στο Εφετείο: «Όλα έγιναν συναινετικά – Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι»

Μετωπική επίθεση στις καταγγέλλουσες και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εξαπέλυσε ο ηθοποιός ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου – Παραδέχτηκε πως χρησιμοποίησε το καμαρίνι του για σεξουαλικές συνευρέσεις αλλά αρνήθηκε κάθε πράξη βίας ή εξαναγκασμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια