Έτοιμος ο φράχτης στον Έβρο

Έτοιμος ο φράχτης στον Έβρο Facebook Twitter
2

 

Έτοιμος ο φράχτης στον Έβρο Facebook Twitter

Ολοκληρώθηκε ο φράχτης στον Έβρο, που ξεκίνησε επί υπουργίας Παπουτσή στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Αυτό που μένει πλέον, είναι η διαδικασία παραλαβής του έργου από τις υπηρεσίες του υπουργείου, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της κατασκευάστριας εταιρίας «ΔΑΓΡΕΣ Α.Ε.» στο ΑΜΠΕ. «Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της εταιρίας μας, «ΔΑΓΡΕΣ Α.Τ.Ε.», αναδόχου του έργου, και της Διευθύνουσας Υπηρεσίας ολοκληρώθηκε η κατασκευή ενός σημαντικού και ιδιαίτερου ως προς την κατασκευή έργου, με εντυπωσιακά αποτελέσματα ανταπόκρισης στους λόγους κατασκευής του» ανέφερε Ο κ. Πέτρος Δαγρές.

 

Έτοιμος ο φράχτης στον Έβρο Facebook Twitter

Σύμφωνα με όσα είπε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο φράχτης έχει μήκος 10.365 μέτρα και εκτείνεται σε όλο το μήκος των χερσαίων συνόρων, από το φυλάκιο των Καστανέων έως τον ποταμό Έβρο. Το ύψος του είναι 4 μέτρα και είναι ανυπέρβλητο χωρίς μηχανικά μέσα.  

 

Όπως είπε ο ίδιος, η καθυστέρηση εκτέλεσης του έργου - που η σύμβασή του υπογράφηκε στις 19 Ιανουαρίου - οφείλεται στις δυσχερείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή κατά τους χειμερινούς μήνες, αλλά και στην οριστικοποίηση της χάραξης, που τελικά ολοκληρώθηκε στις 3 Μαΐου.

Ο φράχτης κόστισε 3.160.000 Euro ενώ ο αρχικός προϋπολογισμός ήταν

5.500.000 ευρώ.  

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM