«Δεν μπορούμε να σας ταλαιπωρούμε άλλο...»

«Δεν μπορούμε να σας ταλαιπωρούμε άλλο...» Facebook Twitter
10

Με ένα πιστόλι του Β' παγκοσμίου πολέμου ο 90χρονος παππούς σκότωσε την 80χρονη σύζυγό του και αυτοκτόνησε, μέσα στο διαμέρισμά τους στη Βάρη το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα του ηλικιωμένου που έγραφε απευθυνόμενος στα παιδιά του «δεν μπορούμε να σας ταλαιπωρούμε άλλο ...».

Το ζευγάρι που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας βασιζόταν στην οικονομική βοήθεια των παιδιών του και έτσι ο παππούς αποφάσισε να δώσει αυτό το τραγικό τέλος στις ζωές τους.

Στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας κλήθηκε Ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε τις συνθήκες θανάτου του ζευγαριού.

Ελλάδα
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Ενώ τώρα που τα παιδιά θα έχουν τύψεις που στην ουσία "σκότωσαν" τους γονείς τους για τα παλιολεφτά, που δε θα ξανακάνουν Χριστούγεννα γιατί όχι απλά θα έχουν το μνημόσυνο των γονιών αλλά κάθε φορά θα ξαναπονάνε από την αρχή γιατί δεν ήταν φυσιολογικές οι συνθήκες (δηλαδή γέροι που πέθαναν)αλλά δυο θάνατοι που θα τα βαραίνουν. Τα σκέφτηκαν τα παιδιά (και αν υπάρχουν, τα εγγόνια) που δε θα ξαναχαρούν ποτέ μια αγορά, μια εκδρομή, μια γιορτή, ένα μικροέξοδο πολυτελείας, γιατί θα σκέφτονται πως ξοδεύουν λεφτά που τους γλίτωσαν οι γέροι με το να πεθάνουν... Να τη βράσω τέτοια αξιοπρέπεια.
Τραγικό, αλλά από το άρθρο δεν είναι σαφές αν η απόφαση ήταν και της γιαγιάς ή μόνο του παππού... Είναι στην ουσία κοινή αυτοκτονία ή φόνος χωρίς τη συναίνεση του θύματος και μετά αυτοκτονία;