Πάνω από 7 χιλιάδες αστυνομικοί σήμερα για την τήρηση της τάξης

Πάνω από 7 χιλιάδες αστυνομικοί σήμερα για την τήρηση της τάξης Facebook Twitter
1

Πολύ αυστηρά μέτρα λαμβάνει σήμερα η αστυνομία εν όψει της κορύφωσης των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία. Η κεντρική εκδήλωση θα γίνει στις 2 μετά το μεσημέρι ενώ η πορεία αναμένεται να ξεκινήσεις στις 3. Πάνω από 7 χιλιάδες αστυνομικοί θα είναι επιφορτισμένοι με την τήρηση της τάξης ενώ θα υπάρχει αυστηρή φύλαξη όχι μόνο της αμερικανικής πρεσβείας αλλά και της γερμανικής και της πρεσβείας του Ισραήλ. Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ ανακοίνωσαν ότι θα συνεχίσουν και μετά την αμερικανική πρεσβεία, επιχειρώντας να φτάσουν έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, στην Κατεχάκη.

Εντονη αστυνομική παρουσία θα υπάρχει σε διακριτική απόσταση γύρω από το χώρο του Πολυτεχνείου, κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσουν οι διαδηλωτές.

Κλειστοί θα παραμείνουν από τις 12 το μεσημέρι οι σταθμοίμετρό του Συντάγματος, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Αμπελόκηποι, Μοναστηράκι και Ακρόπολη. Επίσης από τις 2 μετά το μεσημέρι θα κλείσουν και οι σταθμοί Πανόρμου, Κατεχάκη και Εθνική Αμυνα.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν τεθεί σε ισχύ τις προηγούμενες ημέρες σε οδούς γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο θα επεκταθούν σήμερα σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και κάθετες σε αυτές.

Τροποποιήσεις δρομολογίων θα υπάρξουν και από τον ΟΑΣΑ.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια