SAVE ΦΩΤΕΙΝΗ: Καμπάνια για τη σωτηρία 6χρονου κοριτσιού

SAVE ΦΩΤΕΙΝΗ: Καμπάνια για τη σωτηρία 6χρονου κοριτσιού Facebook Twitter
5
SAVE ΦΩΤΕΙΝΗ: Καμπάνια για τη σωτηρία 6χρονου κοριτσιού Facebook Twitter

Η εξάχρονη Φωτεινή είναι ένα από τα δίδυμα κοριτσάκια μίας οικογένειας από τη Θεσσαλονίκη, αλλά η τύχη, της έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς παρουσίασε όγκο στο νεφρό και σε άλλα όργανα.

Το ερχόμενο Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012, θα εγχειριστεί στο Λονδίνο για την αφαίρεσή του, ύστερα από την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας.

Η οικογένεια δεν έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στα έξοδα του νοσοκομείου που ανέρχονται σε 31.000 ευρώ κι έτσι κάνει έκκληση σε όσους μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά, μέσω του συστήματος Paypal, πατώντας στη σελίδα στο Facebook που φτιάχτηκε γι' αυτό τον σκοπό.

η Φωτεινή με τη δίδυμη αδερφή της Σοφία

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Αχ, πόσο πολύ θα ήθελα όλη αυτή η ιστορία να ήταν μια απάτη και τίποτε άλλο. Αλλά δυστυχώς δεν είναι. Εύχομαι μόνο να μείνει στη μνήμη μας σαν μια περιπέτεια και στη Φωτεινή να μείνει μόνο η αναμνηστική κάρτα που θα πάρει από το Νοσοκομείο. Καταλαβαίνω απόλυτα το φόβο των ανθρώπων απέναντι στους αεριτζήδες που εκμεταλλεύεται την ευαισθησία του συνανθρώπου για να κονομήσουν. Το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ είναι να δηλώσω ότι εργάζομαι εδώ και 4 χρόνια στο τμήμα Πληροφορικής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων που εδρεύει στο Λονδίνο μετά από 10 χρόνια στο ΤΕΙ Κρήτης και ότι ο πατέρας της Φωτεινούλας δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης στη Θεσσαλονίκη, τα τελευταία χρόνια με ένα μικρό ταβερνάκι στην Περαία. Και μακάρι να μη χρειαζόταν να ζητήσουμε χρήματα από κανέναν, αλλά δυστυχώς χρειάζεται, γιατί τα χρήματα δεν υπήρχαν. Παρακαλώ όποιον φίλο έχει αμφιβολία να ελέγξει την εγκυρότητα αυτών που λέω. Καταλαβαίνω απόλυτα την ανάγκη σας να προστατευτείτε. Κι εγώ ανησυχώ πολύ. Ανυσηχώ ότι με τη δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα μπορεί να έρθουν κάποιοι που θα βρουν τον τρόπο να το εκμεταλλευτούν και να κονομήσουν όσο ακόμη εμείς τρέχουμε πανικόβλητοι να προλάβουμε να πολεμήσουμε την αρρώστια κι εσείς θέλετε να βοηθήσετε.Γι'αυτό παρακαλώ θερμά να ελέγξετε όπως μπορείτε όσα λέμε, να βοηθήσετε όσο μπορείτε και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.Κι αν δείτε ή ακούσετε κάτι που δεν σας αρέσει να ενημερώσετε αμέσως. Όλα μου τα στοιχεία επικοινωνίας είναι διαθέσιμα στο Lifo.