Στον εισαγγελέα τα στοιχεία για τις εξαιρέσεις από το χαράτσι

Στον εισαγγελέα τα στοιχεία για τις εξαιρέσεις από το χαράτσι Facebook Twitter
1

Στον εισαγγελέα παρέδωσε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ το φάκελο με τα στοιχεία που αφορούν τις καταγγελίες της ομοσπονδίας περί μειώσεων ή και εξαιρέσεων μεγάλων επιχειρήσεων από το τέλος ακινήτων. Ζητά τη διερεύνηση των στοιχείων σε βάθος, ώστε να εξακριβωθεί αν ήταν νόμιμη η καταγγελλόμενη μεταχείριση των συγκεκριμένων επιχειρήσεων.

Πριν από μερικές ημέρες, σε συνέντευξη του στο ΕΞΤΡΑ είχε επιμείνει στις καταγγελίες ακόμη και για αυτούς που έβγαλαν ανακοινώσεις με τις οποίες υποστήριζαν ότι πλήρωσαν το χαράτσι. «Το πλήρωσαν μετά τη χαριστική ρύθμιση», είπε ο κ. Φωτόπουλος επιμένοντας ότι υπήρξαν και κάποιοι που-παρανόμως- δεν το πλήρωσαν καθόλου.  Αποδέχτηκε μόνο ότι στα στοιχεία τα οποία παρέδωσε στη δημοσιότητα υπήρχε μόνο ένα λάθος. Δεν ήταν τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα που δεν πλήρωσαν το χαράτσι αλλά τα εκπαιδευτήρια Γείτονα. «Ζητώ συγγνώμη δεν ήξερα ότι υπήρχαν και Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα και εκπαιδευτήρια Γείτονα», είπε όταν υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση από στέλεχος του σχολείου.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM