Πέντε ευρώ μπόνους σε αστυνομικούς που εντοπίζουν ι.χ. με απλήρωτα τέλη

Πέντε ευρώ μπόνους σε αστυνομικούς που εντοπίζουν ι.χ. με απλήρωτα τέλη Facebook Twitter
1

Με πέντε ευρώ μπόνους είναι πιθανό να βραβεύονται οι αστυνομικοί, οι οποίοι θα εντοπίζουν αυτοκίνητα που δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με το capital.gr, όσοι δεν έχουν πληρώσει το τέλος, θα καταβάλλουν το διπλάσιο του ποσού και εξετάζεται το ενδεχόμενο οι αστυνομικοί οι οποίοι εντοπίζουν ι.χ,. που οι οδηγοί τους δεν έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας να επιβραβεύονται με κάποιο ποσό, το πιθανότερο με 5 ευρώ ανά παράβαση.

Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις -καθώς από φέτος για οικονομικούς λόγους δεν θα υπάρχει πλέον το γνωστό αυτοκόλλητο σηματάκι-, να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία που υπάρχει ήδη στα περιπολικά και δίνει πληροφορίες, για το αν το όχημα είναι κλεμμένο. Το σύστημα αυτό θα μπορεί να κάνει έλεγχο και για τα τέλη κυκλοφορίας.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια