Ποιοι δολοφόνησαν τον 19χρονο Ιρακινό στο κέντρο της Αθήνας;

Ποιοι δολοφόνησαν τον 19χρονο Ιρακινό στο κέντρο της Αθήνας; Facebook Twitter
Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός κατέληξε ο άτυχος 19χρονος.
7

Σύμφωνα με τον Σκάι, την έντονη αντίδραση του υπουργού Δημοσίας Τάξης Νίκου Δένδια προκάλεσε η νέα δολοφονία αλλοδαπού τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.


Η δήλωση Δένδια:


«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου στους οικείους του υπηκόου Ιράκ, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα από αγνώστους. Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν. Ζήτησα ήδη από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Ο 19χρονος ιρακινός υπήκοος δέχθηκε εν ψυχρώ επίθεση με μαχαίρι τα ξημερώματα στην οδό Αναξαγόρα 17 στο κέντρο της Αθήνας και κατέληξε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός το μεσημέρι.

Ο νεαρός Ιρακινός δολοφονήθηκε από ομάδα πέντε ατόμων που επέβαιναν σε τέσσερις μοτοσικλέτες. Λίγο πριν, στην ίδια περιοχή οι δράστες, είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς (υπηκόους Ρουμανίας και Μαρόκου), οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν.

Σημειώνεται ότι ανάλογοι φόνοι έχουν συμβεί στο περασμένο διάστημα και σε άλλες περιοχές της Αθήνας.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών.

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Τοξικομανής σκότωσε τον Ιρακινό όταν ο τελευταίος πήγε να ληστέψει την σύντροφο του, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες (αλλοδαπούς)!!!Είστε αστείοι χα χα χα..Ας μαζέψει κάποιος και τα πρεζάκια...φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε!Ένα πρεζάκι ήταν οι μηχανόβιοι με τις μπλούζες της Χ.Α. που σκότωσαν τον Ιρακινο!Τόση προπαγάνδα όμως...μπράβο!Μπράβο και στον συντάκτη του άρθρου,έπεσε μέσα και επιβραβεύτηκαν οι κόποι του και η διασταύρωση των πληροφοριών που έκανε,σωστή δημοσιογραφία...έτσι συνεχίστε κάποια στιγμή ισως βρεθεί ρατσιστική δολοφονία από Ελληνες προς λαθρομετανάστες...Ε,και αν δεν γίνει δημιουργήστε εσείς μια,αφου μεταξύ σας παραμυθιάζεστε και χαίρεστε.
Γιατί βγάζετε τοσο σύντομα τα συμπεράσματα σας για την ταυττότητα των δραστών?Το ξέρω ότι εύχεστε να είναι ακροδεξιοί φασίστες για να δώσετε άλλοθι στα καθημερινά εγκλήματα των λαθρομεταναστών αλλά δυστηχως για σας μέχρι στιγμής την έχετε πατήσει.. 1.Βρέθηκε ο δολοφόνος του αλλοδαπού στην Αργολίδα και ήταν ομοεθνής του 2.Θύμα εγκληματικής ενέργειας έπεσε ένας 25χρονος Τυνήσιος στη Θεσσαλονίκη...Ήδη αναζητούνται δύο συμπατριώτες του, οι οποίοι θεωρούνται ως οι βασικότεροι ύποπτοι. 3.47χρονος Πολωνός πίσω από τη στυγερή δολοφονία των δύο ομοεθνών του 4.Ινδοί σκότωσαν ομοεθνή τους στο Ρέθυμνο 5.Κακοποίηση Πακιστανών από ομοεθνείς τους για λύτρα 6.Γεωργιανός θύμα ομοεθνούς του στο Αγιον Ορος 7.Επίθεση Πακιστανών σε ομοεθνή τους, στο Αιγάλεω 8.Κι άλλη απαγωγή Πακιστανών λαθρομεταναστών από συμπατριώτες τους 9.Με τα όπλα στα χέρια εισέβαλαν πέντε Νιγηριανοί ληστές σε σπίτι Πακιστανών λαθρομεταναστών στον Ασπρόπυργο. 10.Κως: Ρουμάνα χτύπησε το κουδούνι ομοεθνής της και τη μαχαίρωσε! 11.Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να βρίσκεται ο αλλοδαπός εργάτης, ο οποίος κατά τη διάρκεια συμπλοκής του με ομοεθνή τουΑυτές οι ρατσιστικές επιθέσεις έγιναν τους τελευταίους μήνες και τις περισσότερες τις φορτώσατε σε ακροδεξιούς νεοναζί.Μακάρι αυτή να είναι αληθινή γιατι ξευτιλιζεστε...
ΟΙ νόμοι υπάρχουν για να μπορέσουμε να συνυπάρχουμε στις σύγχρονες κοινωνίες. Η τιμωρία υπάρχει για να προλαμβάνει το έγκλημα.Οταν το πταίσμα μένει ατιμώρητο και μετά το πλημέλλημα μένει ατιμώρητο, μην μας κάνει εντύπωση που ακολουθεί το κακούργημα.Δεν μπορείς να γυρνάς με την συμμορία με τις μηχανές και να βρίζεις να απειλείς. να δέρνεις ατιμώρητος,γιατί μετά θα σκοτώσεις περιμένοντας να μείνεις πάλι ατιμώρητος.
Προσοχή όμως...Αυτό πρέπει να συμβαίνει και στην άλλη πλευρά...Δεν μπορείς να μπαίνεις ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε μιά χώρα και να μην αντιμετωπίζεις τις συνέπειες του νόμου.Συμπέρασμα λοιπόν...Κόψτε τις μ....κίες και εφαρμόστε τους νόμους...
Θυμός, Ντροπή και Φόβος... γίνονται πια Λύσσα, Καταισχύνη και Πανικός...Νιώθω θύμα και θύτης σ' ένα τσίρκο θανάτου όπου κάποιοι μας θέλουνε θεατές, θηρία και θηριοδαμαστές, εναλλάσσοντας τους ρόλους μας κατά πώς υπαγορεύουν δυνάμεις που πλέον δεν ελέγχουμε...
Θυμός, ντροπή και φόβος... Πράγματι.Και το αίσθημα της ανημποριάς, του ότι είσαι ανίκανος και αδύναμος να τους σταματήσεις. Και να τους αναγκάσεις να υποστούν τις συνέπειες των εγκλημάτων τους.Είναι αδιανόητο που η Πολιτεία και η αστυνομία μένουν απαθείς απέναντι σε αυτήν την αλαζονία.