Ίδιο το όπλο και στις δύο επιθέσεις σε οδηγούς ταξί στην Κηφισιά - Επικρατέστερο το σενάριο του «serial killer»

Ίδιο το όπλο και στις δύο επιθέσεις σε οδηγούς ταξί στην Κηφισιά - Επικρατέστερο το σενάριο του «serial killer» Facebook Twitter
1

Το αρχικό σενάριο που θεωρούσε επικρατέστερο η ΕΛ.ΑΣ επιβεβαιώνεται καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι από τη βαλλιστική εξέταση προέκυψε πως οι δύο οδηγοί ταξί πυροβολήθηκαν από το όπλο στις 11 και 22 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Το στοιχείο αυτό κάνει επικρατέστερο πλέον το σενάριο του κατά συρροή δολοφόνου, κάτι που οι αρχές είχαν υποπτευθεί από την αρχή.

Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε φέρεται να είναι ένα τροποποιημένο 22άρι πιστόλι 6,35 mm - ο.25 το οποίο κατά το σιγαστήρα.

Συμπληρωματική κατάθεση αναμένεται επίσης να δώσει ο 31χρονος οδηγός ταξί που στις 11 Φεβρουαρίου έπεσε θύμα του δράστη στην Κηφισιά. Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται στα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ατόμου για να τον εντοπίσουν μέσα από κάμερες της περιοχής και να εντοπίσουν τις κινήσεις του.

Τα νεότερα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για Έλληνα ηλικίας 25-30 ετών, με ύψος λίγο πάνω από 1.70, αδύνατο που συνηθίζει να κυκλοφορεί με φόρμες και μπουφάν με κουκούλα.

Το γεγονός ότι εξαφανίζεται μετά τις επιθέσεις δείχνει ότι γνωρίζει άριστα την ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι κάτοικος της περιοχής.

Πληροφορίες τις οποίες επικαλείται το protothema.gr αναφέρουν ότι τα δύο ταξί ερευνήθηκαν για ύπαρξη αποτυπωμάτων και DNA, αλλά μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πόσο εύκολο είναι να αστοχήσεις όταν κάθεσαι στο πίσω κάθισμα με στόχο τον οδηγό, άραγε;Μήπως δεν είναι serial killer απλά να θέλει να πείσει ότι πρόκειται τέτοιον, ενώ ο στόχος του είναι συγκεκριμένος;