Το iPhone δώρο του ΑΠΘ στη Ναταλία Δραγούμη

Το iPhone δώρο του ΑΠΘ στη Ναταλία Δραγούμη Facebook Twitter
11

Το δώρο του αντιπρύτανη του ΑΠΘ, Ιωάννη Παντή στην ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, που χρεώθηκε στις λειτουργικές δαπάνες του Πανεπιστημίου, προβάλει σήμερα στην πρώτη της σελίδα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».  Πρόκειται για ένα iPhone κόστους 699 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) το οποίο κατά το δημοσίευμα ο κ. Παντής δώρισε στην Ναταλία Δραγούμη την περίοδο που η ίδια βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη για τις ανάγκες θεατρικής παράστασης.  

Κατά τη συνάντηση τους εκεί ο αντιπρύτανης πρότεινε στην ηθοποιό να διδάξει υποκριτική στο Τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ. Ο κ. Παντής είναι πρόεδρος της Σχολής Κινηματογράφου. Όπως φαίνεται και από την ημερομηνία στο παραστατικό η αγορά έγινε το Μάρτιο.

 

Το iPhone δώρο του ΑΠΘ στη Ναταλία Δραγούμη Facebook Twitter

Τελικά η συνεργασία δεν προχώρησε όπως είπε και η ηθοποιός που μίλησε για το θέμα στη εφημερίδα: «Είχα πάει στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση "το μήλο'' και κάναμε μια συζήτηση με τη διεύθυνση του ΑΠΘ για κάποια μελλοντική συνεργασία μας αφού εγώ διδάσκω υποκριτική στην Αθήνα. Τους είχα καλέσει στην παράσταση και μου έκαναν ένα δώρο...σαν να μου έκαναν δώρο λουλούδια ας πούμε.  

Το θεώρησα πολύ σημαντικό. Γνώρισα τον κ. Παντή που είναι πρόεδρος της Σχολής Κινηματογράφου. Μια αρχική συζήτηση κάναμε... Και μόνο που με σκέφτηκαν, το θεωρώ πολύ τιμητικό όπως εξάλλου και το δώρο που μου έκαναν».

Ελλάδα
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Την ώρα που δεν υπάρχουν λεφτά για την σίτιση των φοιτητών αυτοί χρεώνουν στα Πανεπιστήμια τους γάμους των γραμματέων τους και τα δωράκια στην κάθε φίλη τους! Και μετά προσβάλονται όταν λέμε ότι οι πανεπιστημιακοί είναι απο τις πιο διεφθερμένες συντεχνίες στην Ελλάδα! Όσοι έχουμε περάσει απο κάποιο ΑΕΙ, σίγουρα έχουμε δει τα περιβόητα "ερευνητικά τους κέντρα"...