Απεργία την Πρωτομαγιά

Συνελήφθησαν οι δράστες που είχαν «σπάσει» πάνω από 90 ΙΧ σε Γλυφάδα, Βούλα και Βουλιαγμένη

Συνελήφθησαν οι δράστες που είχαν «σπάσει» πάνω από 90 ΙΧ σε Γλυφάδα, Βούλα και Βουλιαγμένη Facebook Twitter
0

Στα χέρια της Αστυνομίας είναι τα μέλη της σπείρας που είχαν διαρρήξει σταθμευμένα ΙΧ σε Γλυφάδα, Βούλα και Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με την Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής και το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» πρόκειται για έναν 37χρονο από τη Συρία και ένας 29χρονο από την Αλγερία. Οι δύο άντρες συνελήφθησαν για περισσότερες από ενενήντα περιπτώσεις διάρρηξης αυτοκινήτων.

Οι δύο δράστες, με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, από το περασμένο καλοκαίρι είχαν βάλει στο στόχαστρό τους σταθμευμένα αυτοκίνητα σε συγκεκριμένα σημεία της Γλυφάδας, της Βούλας και της Βουλιαγμένης, εκεί όπου σταθμεύουν κάθε απόγευμα δεκάδες οδηγοί τα οχήματά τους, για να επισκεφτούν τις καφετέριες της περιοχής.

Οι δράστες αφού έψαχναν με φακούς το εσωτερικό των αυτοκινήτων, όταν έβλεπαν κάτι που να τους ενδιαφέρει, ενεργοποιούσαν το συναγερμό. Τότε περίμεναν και εάν δεν εμφανιζόταν ο ιδιοκτήτης,  έσπαγαν το τζάμι με μία «πόντα» (αιχμηρό εργαλείο, ειδικό για θραύση τζαμιών) και άρπαζαν ό,τι πολύτιμο υπήρχε στο εσωτερικό. Οι δράστες στόχευαν κυρίως ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύσταση συμμορίας που διαπράττει διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

πηγή: eleftherostypos.gr

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ