Νεκρός βρέθηκε 47χρονος σε διαμέρισμα στο Αιγάλεω

Νεκρός βρέθηκε 47χρονος σε διαμέρισμα στο Αιγάλεω Facebook Twitter
0

Ένας άντρας, 47 ετών, βρέθηκε νεκρός απόψε μέσα στο διαμέρισμά του, στην οδό Ναυπλίου, στο Αιγάλεω. Στο σημείο βρίσκεται αυτή την ώρα ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το πιθανότερο είναι ο θάνατός του να οφείλεται σε ατύχημα, χωρίς όμως να έχει αποκλειστεί, μέχρι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.


Οι αστυνομικοί μόλις έφτασαν στην πολυκατοικία που διέμενε ο 47χρονος είδαν αίματα στην πυλωτή, τα οποία έφταναν μέχρι το διαμέρισμά του, όπου και εντοπίστηκε νεκρός.


Μια πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι ο άτυχος άνδρας, που φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, επιστρέφοντας στο διαμέρισμά του, έπεσε και χτύπησε στην πυλωτή και άφησε την τελευταία του πνοή μόλις μπόρεσε να μπει στο διαμέρισμά του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM