Προφυλακίστηκε ο 15χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά και σκότωσε τον 6χρονο στην Κομοτηνή - Τον φυγάδευσαν από τα δικαστήρια

Προφυλακίστηκε ο 15χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά και σκότωσε τον 6χρονο στην Κομοτηνή - Τον φυγάδευσαν από τα δικαστήρια Facebook Twitter
0

Στις φυλακές ανηλίκων Κορίνθου οδηγείται αυτή την ώρα ο δράστης της άγριας δολοφονίας του 6χρονου αγοριού στην Κομοτηνή.

Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια όπου και ομολόγησε την πράξη του, ο 15χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με το Xronos.gr, αμέσως μετά την τρίωρη, σχεδόν, ανάκρισή του, ο 15χρονος φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα του δικαστικού μεγάρου Κομοτηνής προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια από συγγενείς του θύματος, που ήταν παρόντες σήμερα στα δικαστήρια.

Στο μεταξύ, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης διέταξε, με τη σύμφωνη γνώμη του κατηγορουμένου, τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης που έχει σαν αντικείμενη την ψυχοδιαγνωστική εξέταση του κατηγορούμενου, για να γίνουν κατανοητά τα αίτια της επίθεσης και της δολοφονίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και έκθεση σε βάρος των γονέων του 15χρονου.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ