ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Χρυσή Αυγή: «Τώρα και αίμα μόνο για Έλληνες»

Χρυσή Αυγή: «Τώρα και αίμα μόνο για Έλληνες» Facebook Twitter
0
Χρυσή Αυγή: «Τώρα και αίμα μόνο για Έλληνες» Facebook Twitter

Αιμοδοσία μόνο για Έλληνες, μετά τα τρόφιμα μόνο για Έλληνες, διοργανώνει η «Χρυσή Αυγή» ανακοινώνοντας στα κατά τόπους γραφεία, τον τρόπο που θα γίνει αυτή η προσφορά του «καθαρά» ελληνικού αίματος. Για αυτό η οργάνωση δημιούργησε Τράπεζα Αίματος, προκειμένου να υπάρχει απόθεμα σε περίπτωση που το χρειαστεί Έλληνας και μόνο Έλληνας. Άλλωστε το διευκρινίζουν στην ανακοίνωση τους τονίζοντας ότι το αίμα είναι «αποκλειστικά και μόνο για ΕΛΛΗΝΕΣ».

 

Χρυσή Αυγή: «Τώρα και αίμα μόνο για Έλληνες» Facebook Twitter

Αυτό όμως που δημιουργεί ερωτηματικά από την "παραγγελιά" με το αίμα με ονομασία προελεύσεως, είναι που θα φυλαχτεί το αίμα, πώς οι της Χρυσής Αυγής εξασφαλίζουν ότι θα προορίζεται μόνο για Έλληνες και αν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ξέρουν τις προθέσεις των συγκεκριμένων αιμοδοτών και των εμπνευστών της «ελληνοπρεπούς» ενέργειας, γιατί όπως ανακοινώνουν οι ίδιοι, η αιμοδοσία γίνεται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM