Δίκη για τη δολοφονία της Άννυ: To δικαστήριο ανακοινώνει την απόφασή του

Δίκη για τη δολοφονία της Άννυ: To δικαστήριο ανακοινώνει την απόφασή του Facebook Twitter
0

 

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο πρόκειται να ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για την πολύκροτη υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 4χρονης Άννυ.

Μετά από μια πολυήμερη ακροαματική διαδικασία με καταθέσεις και μαρτυρίες που σόκαραν το πανελλήνιο, η ώρα της ετυμηγορίας που αναμένεται να ανακοινωθεί το μεσημέρι, θα ρίξει αυλαία σε μια υπόθεση που χαρακτηρίστηκε "πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά" από την εισαγγελέα.

Η εισαγγελέας υπήρξε καταπέλτης σε βάρος των δύο βασικών κατηγορούμενων, Σάββα και Νικολάι: «Ο Σάββας και Νικολάι με οξύ και βίαιο τρόπο σκότωσαν το παιδί. Η Άννυ πέθανε από αιχμηρό αντικείμενο, το αίμα του παιδιού διασκορπίστηκε στο σπίτι. Αφού το σκότωσαν, κατέστρωσαν το σχέδιό τους με νηφαλιότητα και παγερή σκέψη. Το σχεδίασαν και το εκτέλεσαν από κοινού. Στόχο είχαν όχι την εξαφάνιση της Άννυ, αλλά του τρόπου με τον οποίο πέθανε το παιδί, ώστε ακόμα και η πιθανότητα ανεύρεσης του πτώματος να μην μπορεί να δείξει τον τρόπο θανάτου. Ο λόγος που το σπίτι έγινε σφαγείο είναι να αποκρυβεί πώς πέθανε η Άννυ»

Tην περασμένη εβδομάδα,στην αγόρευσή της, ζήτησε την ενοχή των δύο για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της περιύβρισης νεκρού και της οπλοχρησίας.

Ωστόσο πρότεινε την απαλλαγή της μητέρας της Αννυ, Δημήτρηνα Μπορίσοβα, για το αδίκημα της θανατηφόρας έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, αλλά την καταδίκη της για την πράξη της ψευδορκίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM