ΕΚΤΑΚΤΟ: Ληστεία με νεκρό φαρμακοποιό στου Ρέντη

Facebook Twitter
0

Ληστεία στην οδό Π. Νικολαίδη και Περικλέους στην περιοχή του Ρέντη, έγινε νωρίτερα από ληστές με καλάσνικοφ που πυροβόλησαν και σκότωσαν 52χρονο φαρμακοποιό. H δολοφονία έγινε στο δρόμο, όταν οι ληστές προσπάθησαν να πάρουν την τσάντα που κρατούσε ο φαρμακοποιός κι εκείνος αντιστάθηκε. Την περιοχή έχει αποκλείσει η ΕΛ.ΑΣ, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Το θύμα, κάτοικος της περιοχής, μόλις είχε κλείσει το φαρμακείο του στην οδό Φλέμινγκ 16 και πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του το οποίο είχε παρκάρει στην οδό Περικλέους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Ποδόσφαιρο στον πόλεμο: Η ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 110 χρόνια πριν

Το ντοκουμέντο που απεικονίζει Βρετανούς στρατιώτες να παίζουν μπάλα σε ένα χωμάτινο γήπεδο της πόλης εν μέσω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ