Aπεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ πάνω στις εκλογές

Aπεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ πάνω στις εκλογές Facebook Twitter
0

Απεργία το Σαββατοκύριακο των εκλογών 16 και 17 Ιουνίου αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για όλους τους εργαζόμενους που εμπλέκονται στην εκλογική διαδικασία.

Σε σχετική ανακοίνωση η Ομοσπονδία των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση καταγγέλλει «το συνεχιζόμενο εμπαιγμό και εξευτελισμό των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από το υπουργείο Εσωτερικών», δεδομένου όπως αναφέρει, ότι μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί η απόφαση για την καταβολή «αξιοπρεπούς εκλογικής αποζημίωσης».

«Δεν αποδεχόμαστε να αντιμετωπιζόμαστε ως εργαζόμενοι Γ' κατηγορίας τη στιγμή που άλλες κατηγορίες θα αμειφθούν με ποσά των 1.000 και 2.000 ευρώ», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Ελλάδα / Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Η εταιρεία, με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, με βάση όλες τις απαραίτητες άδειες που είχαν προηγουμένως ληφθεί
LIFO NEWSROOM
The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM