ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο πατέρας που σκότωσε το γιο του και αυτοκτόνησε το έκανε για να γλιτώσει από το βάρος το άλλο του παιδί

Ο πατέρας που σκότωσε το γιο του και αυτοκτόνησε το έκανε για να γλιτώσει από το βάρος το άλλο του παιδί Facebook Twitter
6

Δραματική τροπή παίρνει η δολοφονία ενός 49χρονου από τον πατέρα του στο Βραχάτι Κορινθίας καθώς αποκαλύπτεται πως ο δράστης, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε, είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα που εξηγούσε την πράξη του.

«Την πράξη μου αυτή την έκανα για να απαλλάξω το δεύτερο γιο μου από το δυσβάστακτο βάρος να φροντίζει τον αδερφό του» αναφέρει το σημείωμα όπως μεταδίδει το Korinthostv.

O 85χρονος, ο οποίος δολοφόνησε με έξι σφαίρες τον 49χρονο γιο του μέσα στο σπίτι του στο Βραχάτι Κορινθίας είχε προμελετήσει την δολοφονία του παιδιού του που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε σχεδιάσει στη συνέχεια να αυτοπυροβοληθεί και να αφήσει την κληρονομιά του στο δεύτερο παιδί του.

 

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε, ήθελε να απαλλάξει το δεύτερο γιο του από το «βάρος» του 49χρονου. Παράλληλα, στο ίδιο σημείωμα αναφέρει ότι –εν είδει άτυπης διαθήκης- αφήνει στο γιο του χρηματικό ποσό.

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης. Την αστυνομία κάλεσαν οι γείτονες άκουσαν πυροβολισμούς. Οι άνδρες της Ασφάλειας βρήκαν νεκρό τον 85χρονο στην αυλή του σπιτιού και στο εσωτερικό του, επίσης νεκρό το γιο του. Δίπλα στον αυχένα του 85χρονου βρέθηκε ένα περίστροφο. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι με το όπλο αυτό ο ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε έξι φορές το γιο του και στη συνέχεια όταν συνειδητοποίησε τι έχει κάνει αυτοπυροβολήθηκε δύο φορές. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε μακροσκοπικά ότι ο 85χρονος έφερε δύο τραύματα από περίστροφο.

Με πληροφορίες από korinthostv.gr

Ελλάδα
6

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Όποιος δεν έχει ζήσει από κοντά μια τέτοια κατάσταση,ατόμου δηλαδή με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα στο άμεσο οικογενειακό του περιβάλλον,δε μπορεί παρά να βλέπει αυτή την πράξη αποτρόπαια, εγκληματική και κατακριτέα.Όποιος δεν έχει ζήσει στο πετσί του, την έλλειψη κρατικών και κοινωνικών υποδομών για αυτές τις ομάδες ανθρώπων που εν απουσία οικογενειακής μέριμνας και φροντίδας καταλλήγουν στους δρόμους σε άθλια κατάσταση, χαμένοι στο παραλλήρημά τους και όποιος δεν έχει δει τον πόνο και την αγωνία στα μάτια της οικογένειας για την τύχη αυτών των ανθρώπων,δεν μπορεί με κανένα τρόπο να κατανοήσει τα αίτια της πράξης αυτού του πατέρα.Τέλος, όποιος δεν έχει βρεθεί στη θέση αδελφού ή αδελφής που καλείται να κουβαλήσει ένα τέτοιο "Σταυρό" αν απεβιώσουν ή αδυνατούν να προσφέρουν οι γονείς λόγω Υγείας καλά θα κάνει να προσέχει τους αυστηρούς χαρακτηρισμούς....έξω απ'τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται....και όλοι το παίζουν ειδήμονες. Εγώ από την πλευρά μου δε μπρώ να κατακρίνω την πράξη ,ούτε να την επιβραβεύσω ,κατανοώ όμως στον απόλυτο βαθμό την τραγικότητά της και θεωρώ τον πατέρα ίσως αρκετά θαραλλέο για να φτάσει μέσα στην απόγνωσή του να πραγματοποιήσει σ μια τέτοια σκέψη στην ολότητά της.
Μιλάτε όλοι υπερασπίζοντας ένα δολοφόνο, λες και έκανε κάτι ηρωικό, το είδα και σε κάποια άλλη σελίδα αυτό και μου βγήκαν τα μαλλιά τα λίγα που έχω, με τη μόνη δικαιολογία ότι το θύμα γιατί περί θύματος πρόκειται ότι είναι κάτι το διαφορετικό. Η δικαιολογία για μένα για έναν Φόνο επιεικώς γελοία. Αυτά που πέρναγε ο πα-τέρας; Τα πέρναγε από ένα μόνο άτομο και λύγισε. Σκεφτήκατε ποτέ την ψυχική οδύνη, το ψυχικό κόστος του να είναι κανείς άρρωστος, τον πόνο πέρα από κάθε φαντασία που περνάει από την αρρώστια του αλλά και από την αντιμετώπιση της κοινωνίας;;; Ξέρεις τι είναι να σε χλευάζουν, να θεωρούν τη ζωή σου κατώτερη από των άλλων, να σε περιφρονούν, να σε απορρίπτουν, να σε κρίνουν ανίκανο, να μην σ'αφήνουν να φύγεις από το σπίτι με τη δήθεν δικαιολογία ότι θα σκοτώσεις άνθρωπο και ας μην είσαι ικανός να το κάνεις γιατί εσαι ένα μεμυρμηγκάκι μπρος στην κακία και το μίσος των άλλων που ξεσπούν πάνω σου μόνο και μόνο επειδή είσαι κάτι το διαφορετικό από αυτούς; Και αν κινδυνεύεις να σκοτώσεις κάποιον άλλον θα είναι μόνο από την ασθένειά σου, με τον ίδιο τρόπο μπορείς να κάνεις κακό στον εαυτό σου, ενώ αντίθετα, οι άλλοι που λέτε ότι υπέφεραν (η "οικογένειά" του) υπέφεραν μόνο από ένα άτομο οδηγούμενο από την ασθένειά του που είναι λιγότερο επικίνδυνη από τη βλακεία των "λογικών" και στο τέλος να σε σκοτώνουν κιόλας στο ίδιο σου το σπίτι μες στο δωμάτιό σου χωρίς να μπορείς να αντιδράσεις και να λένε ήρωα το δολοφόνο σου; Man, το μόνο θύμα είναι αυτός που δολοφονήθηκε αφού η κοινωνία διάλεξε η ζωή του να είναι κατώτερη των αλλωνών και το μόνο που θα 'θελα τώρα είναι να πάω να του αφήσω ένα λουλούδι!!