Σε κρίσιμη κατάσταση η κόρη του Νίκου Νικολόπουλου

Σε κρίσιμη κατάσταση η κόρη του Νίκου Νικολόπουλου Facebook Twitter
8

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 17χρονη κόρη του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν. Πατρών "Αγιος Ανδρέας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 17χρονη Νίκη αισθάνθηκε μια αδιαθεσία το βράδυ του Σαββάτου και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς.

Η Νίκη είναι ένα από τα τέσσερα παιδιά του Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου.

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
ό,τι χειρότερο και πιό αφύσικο να συμβεί σε ένα γονέα... να χάσει το παιδί του..Εύχομαι ολόψυχα να το ξεπεράσει το πρόβλημα και αυτό το κορίτσι και όλα τα παιδιά που είναι σε δύσκολη θέση... Επίσης 10000 μπράβο στους γονείς που επέλεξαν τη δωρεά οργάνων.!!!!! Έτσι το Αγγελούδι τους θα συνεχίσει να υπάρχει ανάμεσά τους!!!
Είδες κάπου θρησκευτική διαφορά,αγαπητέ? Η μήπως το να θεωρεί κάποιος τον ...υποτιθεμενο θεό απών από την ζωή μιας κοπέλας που ταλαιπωρηθηκε τόσο μέχρι τα 16 της και τελικά από το πουθενά κατέληξε,δείχνει έλλειψη σοβαρότητας?