Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ σήμερα

Στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ σήμερα Facebook Twitter
1

Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν  οι εργαζόμενοι στις γραμμές 1, 2 και 3 του Μετρό και στον Ηλεκτρικό, ενώ  σε στάση εργασίας προχωρούν και οι εργαζόμενοι στο τραμ που δεν θα λειτουργεί από τις 10 έως τις 11 το πρωί. Στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ η στάση θα γίνει από τις 11.00 έως τις 17.00 λόγω γενικής συνέλευσης των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν γενικές συνελεύσεις για να καθορίσουν τη στάση τους μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

 «Μπαίνει και επίσημα πλέον η σφραγίδα που ανοίγει το δρόμο των εκχωρήσεων σε ό,τι απέμεινε από τον εθνικό μας πλούτο. Τα κοινωνικά αγαθά μπαίνουν σιγά σιγά στη μηχανή που τα μεταλλάσσει σε αγοραία προϊόντα που θα τα εκμεταλλεύονται -νομίμως- οι κρατικοδίαιτοι 'επενδυτές', οπότε οι υπηρεσίες θα γίνουν απρόσιτες για τους μετακινούμενους πολίτες του μόχθου», αναφέρεται μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.




Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM