BAΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

Βουλευτές της ΝΔ απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα της Marfin - Μητσοτάκης: Δεν ξεχνάμε

Βουλευτές της ΝΔ απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα της Marfin - Μητσοτάκης: Δεν ξεχνάμε Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
12

Αντιπροσωπεία βουλευτών της ΝΔ πήγαν σήμερα στο σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους ακριβώς πριν από έξι χρόνια τα θύματα της Marfin και απέτισαν φόρο τιμής.

Επικεφαλής ήταν ο γ.γ της ΚΟ της ΝΔ Κώστας Τσιάρας και συμμετείχαν οι βουλευτές Νίκη Κεραμέως και Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο κ. Τσιάρας δήλωσε ότι συμπληρώνονται σήμερα 6 χρόνια από την ανείπωτη τραγωδία της Marfin και η ΚΟ της ΝΔ αποτίει τον ελάχιστο φόρο τιμής στους εργαζόμενους που βρήκαν τραγικό, φρικτό, θάνατο ασκώντας το αναφαίρετο δικαίωμά τους στην εργασία.

«Τα λουλούδια και οι τιμές δεν φέρνουν τους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα, πίσω στη ζωή. Οφείλουμε όμως ως πολίτες να μην ξεχάσουμε. Και επιτέλους να εκπληρώσει η Πολιτεία την ιερή της υποχρέωση απέναντι στην μνήμη των θυμάτων της Marfin, για την απονομή της δικαιοσύνης και την τιμωρία των ενόχων», ανέφερε ο γγ της ΚΟ της ΝΔ.

Με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στην τραγική επέτειο για τα θύματα της Marfin: «Πέρασαν 6 χρόνια από τη δολοφονία των υπαλλήλων της Marfin. Oι οικογένειες των θυμάτων ακόμα περιμένουν δικαιοσύνη. Δεν ξεχνάμε».

12

BAΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

Πολιτική / Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

«Οι αναισθησιολόγοι του Αγλαΐα Κυριακού μας εκβιάζουν εν όψει των ευρωεκλογών» υποστήριξε ο υπουργός Υγείας - Πώς εξήγησε τις μαζικές παραιτήσεις αναισθησιολόγων από τα παιδιατρικά νοσοκομεία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
σε πολλά διαφωνώ με Κυριάκο, αλλά σε αυτό το θέμα έχει ένα δίκιο. 22 χρόνια στους υπεύθυνους της Μαρφίν δεν είναι αρκετά μπρος στο έγκλημα που διαπράξανε... http://www.tovima.gr/society/article/?aid=523343
σε ποιές κακοήθειες αναφέρεσαι; καταδικάστηκαν ναι ή όχι οι υπεύθυνοι της Μαρφίν; έχει καταδιακστεί και κανένας άλλος; κανένα σοβαρό επιχείρημα έχεις να μας πεις;
Έχεις δίκιο, ιδέα μου θα ήταν η κακοήθεια.Πάντως κάθε φορά που αναφέρονται οι νεκροί της Μαρφίν σε θυμάμαι να γράφεις τις ίδιες κακόγουστες σαχλαμάρες. Βασανίζεσαι μήπως; Μα γιατί--αφού οι υπεύθυνοι για το έγκλημα έχουν καταδικαστεί.
αν ακολουθήσουμε τη λογική σου, θα πρέπει να ρωτήσεις τον Κούλη για αυτό (δηλαδή γιατί χτυπιέται αφού οι υπεύθυνοι καταδικάστηκαν). Κατά τα άλλα ισχύει το γνωστό "στην ίδια κι απαράλλαχτη ερώτηση θα δίνω την ίδια κι απαράλλαχτη απάντηση": μέχρι να βγεί στο φως η αλήθεια, η φράση "αναρχικοί το κάνανε" θα έχει πάντα την ίδια βαρύτητα με την φράση "ασφαλίτες το κάνανε", όσο και να χτυπιέσαι περί κακογουστιάς
Καλά, φάε τώρα αριστερό μνημόνιο και μόκο (εκτός και αν όντως είσαι συριζαίος βυσματίας -τότε να σε χαιρόμαστε). Και πού'σαι: όποιος έχει στοιχεία γι αυτούς που του "κλέψανε τα όνειρά του" να πάει στον εισαγγελέα. Μέχρι να βρεθούν στοιχεία (πέραν του καταδικασθέντος εγκληματία Τσοχατζόπουλου) η φράση "Μαζί τα φάγατε" θα ισχύει απόλυτα--εξ´ου και η δίκαιη νέμεσις των μνημονίων. Όσο και να χτυπιέσαι και να χαίρεσαι για τον θάνατο αθώων.
Πολύ λύσσα ρε ημίθεε με ανθρώπους που δολοφονήθηκαν, και τους οποίους ούτε κάν γνώριζες προσωπικά. Και μετά φταίμε εμείς, όταν διαπιστώνουμε πως η "θεωρία των δύο άκρων" όντως ίσχυει σε μεμονωμένες περιπτώσεις όπως η δική σου.
Γιατί άλλο είναι να λες ότι πρέπει να σεβόμαστε το τεκμήριο της αθωότητας και ότι δεν επιτρέπεται να ενοχοποιείται ένας ολόκληρος πολιτικός χώρος χωρίς αποδείξεις, ειδικά για ένα τόσο σοβαρό έγκλημα***. Και άλλο είναι το να γράφεις προκλητικές χοντράδες του στυλ "καταδικάστηκαν οι ένοχοι". Αυτό δείχνει μίσος και χοντρά κόμπλεξ, τα οποία καλά θα κάνεις να ψάξεις. Αυτά.***(Βέβαια ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος κάθε λίγο και λιγάκι καίει την Αθήνα και αυτό είναι σαφώς τεκμηριωμένο, όπως είναι και η άμεση συνάφεια στο παρελθόν του χώρου με ακροαριστερούς δολοφόνους, όπως η 17Ν).
θα είχα περισσότερη κατανόηση για σένα και τους ομοίους σου αν με πείθατε ότι γράφετε όσα γράφετε λόγω ασχετοσύνης (η οποία είναι μεν κατακριτέα αλλά δεν συνιστά και αδίκημα). ΟΜΩΣ ξέρετε πολύ καλά ότι αυτό που αποκαλείται αναρχία στην Ελλάδα αλλά και παντού είναι ένα εντελώς αλλοπρόσαλλο μωσαϊκό απόψεων και ιδεολογικών ρευμάτων που δεν μπορεί σε καμμία περίπτωση να αντιμετωπίζεται ως ενιαίος χώρος με τον ίδιο τρόπο. Τα κόμματα θεωρητικά έχουν μητρώα μελών και συμπαθούντες και πάλι συνήθως δεν δέχονται να ενοχοποιούνται με το φοβερό επιχείρημα "ήταν προσωπική του άποψη" ή "το έκανε αλλά όχι λόγω ιδεολογίας" ή "ένα σάπιο μήλο δεν - φταίει η μηλιά". Οι αναρχικοί που γνωρίζω εγώ από την πρώτη στιγμή βγήκαν και μίλησαν θαρρετά ότι η ανθρώπινη ζωή μετρά πάνω από όλα και ότι δεν νοιώθουν καμμία αλληλεγύη για όσα στραβά μπορεί να έχει στο κεφάλι του ένας τύπος που ισχυρίζεται ότι είναι σαν κι αυτούς. Τα αποκόμματα υπάρχουν για όποιον θέλει να ψάξει. Από εκεί και πέρα, η λύσσα είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί σε σένα και τους ομοίους σου που το μόνο που τούς ενδιαφέρει είναι να στιγματλίσουν οποιονδήποτε τους αμφισβητεί χρεώνοντάς του σχεδόν συμμετοχή σε αυτήν την τραγωδία. Τα λένε καλύτερα από μένα οι άλλοι σχολιαστές. Ανακεφαλιώνω: οι νεκροί της Μαρφίν έιναι σκοτωμένοι τρείς φορές : μία και σοβαρότερη από την εργοδοσία (που τιμωρήθηκε ΟΡΘΩΣ), μία από τους φυσικούς δράστες (που ΔΕΝ ξέρουμε ποιοί είναι) και τρίτη και χειρότερη από όλα τα ύποπτα μούτρα που παίζουν πολιτικό παιχνίδι πάνω τους προσπαθώντας εδώ και χρόνια να κεφαλαιοποιήσουν το γεγονός. Σού πιάνει τον πισινό το αφεντικό; Σκάσε γιατί αυτά τα λένε οι αριστεροί που κάψαν την Μαρφίν! Επισημαίνεις ότι αστυνομία και Χρυσή Αυγή πάνε χεράκι-χεράκι; Σκάσε γιατί αυτά τα λένε οι αριστεροί που κάψαν την Μαρφίν! Λες φόρα απρτίδα ότι θα ήθελες να απεργήσεις αλλά τρέμεις την εκδικητική απόλυση; Σκάσε γιατί αυτά τα λένε οι αριστεροί που κάψαν την Μαρφίν! Τα περί κακοήθειας λοιπόν βάλτα εκεί που ξέρεις... Οι συγγενείς των νεκρών ξέρουν κάτι καλύτερα από σένα και τους ομοπίους σου που ζητούσαν την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων που ουσιαστικά έστειλαν στον θάνατο αυτούς τους ανθρώπους εκβιάζοντάς τους να δουλέψουν σε ένα περιβάλλον που δεν είχε κανένα πιστοποιητικό πυρασφάλειας την συγκεκριμένη ημέρα που λόγω κινητοποιήσεων η κατάσταη ήταν έκρυθμη και αποτελούσε εξαιρετική ευκαιρία να δράσουν πύρκαβλοι ηλίθιοι και χαφιέδες...