Ο Μητσοτάκης θα θέσει τη Ν.Δ. σε εκλογική ετοιμότητα

Ο Μητσοτάκης θα θέσει τη Ν.Δ. σε εκλογική ετοιμότητα Facebook Twitter
0

Σε εκλογική ετοιμότητα θα θέσει σύμφωνα με πληροφορίες,  τη Ν.Δ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς εκτιμά ότι η κυβέρνηση στήνει σκηνικό ρήξης που θα την οδηγήσει σε παραίτηση, καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση και τις πιέσεις των Θεσμών για μέτρα.

Ο Πρόεδρος του κόμματος αναμένεται πληροφορίες, να δώσει εντολή σε όλα τα κορυφαία στελέχη να είναι έτοιμα για όλα τα ενδεχόμενα. Έντονο προεκλογικό χρώμα θα έχει και η ομιλία του στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης θέλει οι νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ να δώσουν έντονο χρώμα στο συνέδριο για να μεταδοθεί κλίμα ενθουσιασμού.

Χθες, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. κ. Κουμουτσάκος σχολιάζοντας την κοινή συνέντευξη των υπουργών που εμπλέκονται στη διαπραγμάτευση ανέφερε ότι  «το έργο είναι παιγμένο ξανά και ξανά. Από την "επικείμενη συμφωνία" στη "σύγκρουση". Και από τη "σύγκρουση" στην οδυνηρή για τους πολίτες συνθηκολόγηση. Όμως, αυτήν τη φορά, η παράσταση δεν κόβει εισιτήρια...».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ