Παρέμβαση Μουσά απο τον Κορυδαλλό: Είμαι πολιτικός κρατούμενος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρέμβαση Μουσά απο τον Κορυδαλλό: Είμαι πολιτικός κρατούμενος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ
0

Τηλεφωνική παρέμβαση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού έκανε στον «Real Fm 97.8» και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη, ο προφυλακισμένος δημοσιογράφος Παναγιώτης Μουσάς, ο οποίος κατηγορείται για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό το οικονομικό όφελος, για εκβίαση και δωροδοκία. 

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μουσάς δήλωσε ότι είναι πολιτικός κρατούμενος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ενώ αποκάλυψε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά της κ. Γεροβασίλη, του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Καμμένου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η σιωπή μου μέχρι σήμερα δεν αποτελούσε ένδειξη αδυναμίας. Αποτελούσε ένδειξη σεβασμού στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, όμως από τη στιγμή που παίζεται στις πλάτες μου ένα εξόφθαλμο βρώμικο πολιτικό παιχνίδι αναγκάζομαι και σπάω την σιωπή μου μετά από 38 ημέρες για τα ΜΜΕ, την κυβέρνηση και τους παρακρατικούς.

Δεν είχα αντιληφθεί πραγματικά πόσο σημαντικός ήμουν. Με έχουν καταδικάσει, ακόμη και η κα Γεροβασίλη. Είναι μια στημένη υπόθεση από το Μέγαρο Μαξίμου και την Aμαλία Κάντζου, την εκλεκτική του Μεγάρου Μαξίμου που πηγαινοέρχεται εκεί μέσα με συνολάκια των 2.000-2500 ευρώ ενώ πριν δεν είχε να φάει.

Ο κ.Πρωθυπουργός εχτές το βράδυ εκνευρίστηκε πάρα πολύ, όταν του είπε για το 3ο πρόσωπο ο κ,.Μητσοτάκης, για τον κ.Φράγκου ότι είναι συνεργάτης του. Ο κ. Χρήστος Φράγκου λοιπόν, είναι εργοδότης της κας Κάντζου- για να καταλάβετε το μέγεθος της εγκληματικής οργάνωσης. Από εκεί και πέρα θέλω να πω ότι η κυρία Όλγα Γεροβασίλη ως αυτόκλητη εισαγγελέας Δίκασε και καταδίκασε πριν αποφασίσει το δικαστήριο. Το έχει ξανακάνει και άλλες φορές αυτό. Αλλά προφανώς είναι μία τακτική που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση με την κ. Γεροβασίλη. Η οποία πρέπει να πω ότι ενέταξε στον ποινικό κώδικα ένα ακόμη αδίκημα. Αυτό της προσωπικής συνομιλίας που καμία σχέση δεν έχουν με την υπόθεση και την οποία προσπάθησαν να εμπλέξουν.

Η ιστορία αυτή έγινε ενόψει των τηλεοπτικών αδειών.

Η καταγγελία είναι μόνο της κας Κάντζου. Σαν να πάω εγώ σε εσάς και να πω "ο Στραβελάκης τα παίρνει".

Όλη η κατηγορία στηρίζεται σε μια άποψη της Κάντζου ότι εγώ την εκβίασα. Ξέρετε εσείς κάποιον εκβιαστή ο οποίος όταν του προτείνουν λεφτά, επί τρεις αλλεπάλληλες φορές, που τα έκοψε ο κοριός γιατί τα κόβουν και τα ράβουν κατά το δοκούν όποτε θέλουνε, αρνείται να πάρει τα χρήματα; Ξέρετε κανέναν εσείς;  Πουθενά δεν υπάρχουν στα καταγεγραμμένα ότι εγώ απείλησα το παιδί της.

Η κυβέρνηση κάποιο συμφέρον είχε να με ενοχοποιήσει.

Σε κάποια συνομιλία μου λέει η Αμαλία Κάντζου ότι η κόρη της είναι πρωταθλήτρια ιππασίας και της λέω «Αμαλία μου δεν μας στέλνεις τη φωτογραφία της να την βάλουμε σε 10 site να χαρεί το παιδί». Δεν υπάρχουν απειλές πουθενά.

Αν αυτή η φωνή μου ακουστεί εγώ δεν θα καταθέσω αίτηση αποφυλάκισης, επίσης δεν θα καταθέσω αίτηση αποφυλάκισης αν βρεθεί ένας και πει ότι εγώ έχω πάρει ένα ευρώ από τη Ν.Δ. όπως είπε η κυρία Γεροβασίλη και το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, στους οποίους θα κάνω μήνυση ακριβώς γιατί είπαν ψέματα.

Είμαι πολιτικός κρατούμενος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο κ.Φράγκου που είναι το 3ο πρόσωπο που έκρυβε ο πρωθυπουργός, συνομιλούσε καθημερινά με 2-3 συμβούλους του πρωθυπουργού μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου και συμμετείχε σε συσκέψεις σε υπουργεία, και στις Βρυξέλλες είχε πάει. Τον έκρυβε χθες ο Τσίπρας. Δεν είναι κολάσιμο να είναι εκβιαστής και συνεργάτης του πρωθυπουργού. Συνεργάτης του σε όλους τους τομείς.

Είναι φίλος και του κ. Παππά από παλιά. Το κινητό του το έχουν κατασχέσει  να δούμε με ποιους μίλαγε από το Μέγαρο Μαξίμου και τι μηνύματα αντάλλασσε.

Να δούμε αν είναι συκοφάντης ο κ. Μητσοτάκης, ή αν ψεύδεται ο Τσίπρας.

Έχω δώσει εντολή να ανοίξουν οι λογαριασμοί μου την τελευταία 10ετία, εμένα και των συγγενών μου όλων, έχω δώσει όλες τις φορολογικές μου δηλώσεις, να κάνει και το ίδιο η κ. Κάντζου.

Εγώ σας είπα το πιο απλό. Μπήκαν σπίτι μου, έψαξαν τα πάντα και βρήκαν 5.600. Είπα ανοίξτε τα πάντα. Δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Η κ. Κάντζου γιατί δεν το κάνει;

Εγώ είμαι πεντακάθαρος.

Η κ. Κάντζου ζήτησε 5-6 φορές να βρεθούμε τον κ. Μαυρίκο.

Ξέρω τον Κουμουτσάκο 20 χρόνια. Έκανα το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας.

Κρύβεται η κ. Κάντζου.Όταν βγω με το καλό θα έρθω στον κ.Χατζηνικολάου να έρθουμε απέναντι οι δυο μας με την κ. Κάντζου.

Δεν έχω συναντήσει ποτέ τον Νίκο Παππά. Η Αμαλία Κάντζου και ο Χρήστος Φράγκος "έλυναν" και "έδεναν" στο Μαξίμου».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM