Στη Βουλή απόψε το μεταναστευτικό

Στη Βουλή απόψε το μεταναστευτικό Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αποψινή συζήτηση στη Βουλή επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ για το μεταναστευτικό, όπου αναμένεται να μιλήσει ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική Γιάννης Μουζάλας.

Συγκεκριμένα θα συζητηθεί επίκαιρη ερώτηση από την πλευρά 12 βουλευτών  της Ν.Δ.με θέμα:«Υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Δράσης για τη Μετανάστευση και έκθεση προόδου για την Ελλάδα».  

Το θέμα του κ. Μουζάλα αναμένεται να απασχολήσει, τις επόμενες ημέρες, συναντήσεις του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής 'Αμυνας Πάνο Καμμένο, αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής. Για το ζήτημα παραμονής του κ. Μουζάλα στο κυβερνητικό σχήμα ρωτήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «RealNews» και είπε ότι «εκκρεμούν οι συναντήσεις μεταξύ του πρωθυπουργού και των δύο υπουργών και δεν έχει νόημα οποιαδήποτε εκτίμηση» τονίζοντας, παράλληλα, ότι «ο κ. Μουζάλας είναι ένα από τα πλέον ακάματα, αποτελεσματικά και με ευρεία κοινωνική αποδοχή στελέχη της κυβέρνησης» σημειώνοντας μάλιστα ότι η αντιπολίτευση «προσδοκούσε οφέλη από μια κυβερνητική κρίση που ποτέ δεν ήρθε».

 «Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από λεκτικές αστοχίες. Ούτε επειδή κάποιοι βιάζονται να "ράψουν κοστούμια", αλλά όταν δεν πετυχαίνουν στόχους» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM