Ο Καμμένος κάλεσε τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων σε έκτακτη συνάντηση

Ο Καμμένος κάλεσε τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων σε έκτακτη συνάντηση Facebook Twitter
SOOC
4

Ο Πάνος Καμμένος συγκάλεσε εκτάκτως σε συνάντηση για την Πέμπτη, τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με όσα ανέφερε απόψε στο δελτίο του STAR ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως είχε ο ίδιος συνομιλία με τον υπουργό Άμυνας και του αποκάλυψε τις προθέσεις του ενώ πρόσθεσε πως σε δύο από τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι σήμερα ήταν στο εξωτερικό, ζητήθηκε να επιστρέψουν εσπευσμένα στην Αθήνα για να βρεθούν στη συνάντηση.

 

Ο κος Χατζηνικολάου ανέφερε πως ο κος Καμμένος του είπε πως αύριο θα ενημερώσει τους αρχηγούς για τις προθέσεις του. Υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου συνεδριάζει επίσης αύριο το πρωί στις 9.00 η ΚΟ των ΑΝΕΛ στα γραφεία του κόμματος στην Βουλή.

 

Ηγετικό στέλεχος του στρατού φέρεται μάλιστα να εκφράζει και αυτός τη δυσαρέσκειά του για το επίμαχο θέμα.

 

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Τώρα δεν έχει this is a coup. Αυτός είναι συνεταιράκι μας, αφού. Coup και λάσπη πετάμε μόνο στους Ευρωπαίους όταν ακυρώνουν τις φανατασιώσεις μας. Στην ακροδεξιά βαράμε προσοχή. Γιατί όχι; Αντισημιτισμός, θεωρίες συνωμοσίας και εθνολαγνεία δε μας είναι και τελείως ξένα concepts εξάλλου.
Άχρηστα τελικά και τα 4 κανάλια που θέλει να αφήσει ανοιχτά η κυβέρνηση, αφού ο Χατζινίκος έχει το κινητό του υπουργού! Τα λένε off the record και μετά μας τα μεταφέρει κι εμάς...Πάντως δεν ανησυχώ για coup, η Ελλάδα είναι ήδη στο γύψο..