Ποτάμι για Καρανίκα: Τι να τις κάνεις τις σπουδές; Το να είσαι κολλητός του Τσίπρα είναι ΤΟ προσόν

Ποτάμι για Καρανίκα: Τι να τις κάνεις τις σπουδές; Το να είσαι κολλητός του Τσίπρα είναι ΤΟ προσόν Facebook Twitter
O Nίκος Καρανίκας στη φωτογραφία με τον πρωθυπουργό είναι ο πρώτος από αριστερά.
2

"Τι να τις κάνεις τις σπουδές, τα πτυχία, την πετυχημένη επαγγελματική διαδρομή; Επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το να είσαι κολλητός της πρωθυπουργικής παρέας είναι ΤΟ μεγάλο προσόν. Και είναι αρκετό για να φέρει κάποιον που υποστήριζε ότι «η καριέρα είναι χολέρα», με εργασιακή εμπειρία σερβιτόρου, στη θέση ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού με αμοιβή 2.027 ευρώ το μήνα" σχολίασε σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι αναφορικά με τον διορισμό του Νίκου Καρανίκα στη θέση του ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Μακεδονία, ο κ. Καρανίκας σπούδασε τουριστικές επιχειρήσεις στο ΤΕΙ Λάρισας και έως πριν από μερικούς μήνες εργαζόταν ως σερβιτόρος σε γνωστό μπαρ της Θεσσαλονίκης, ιδιοκτησίας ενός πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι πάντες στην τοπική οργάνωση γνωρίζουν πως ο κ. Καρανίκας είναι ο πλέον στενός φίλος του κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, με τον οποίο γνωρίζεται προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια, πριν ακόμη εκλεγεί στην προεδρία του κόμματος. Ανάλογη στενή σχέση έχει ο πρωθυπουργός και με την Ελευθερία Χατζηγεωργίου, η οποία έχει επίσης διοριστεί στο Μέγαρο Μαξίμου το περασμένο φθινόπωρο.

"Αν αυτό δεν είναι προσβολή εκ μέρους του κ. Τσίπρα σε εκατοντάδες χιλιάδες ταλαντούχα παιδιά και ανέργους που ψάχνουν εναγωνίως για δουλειά και αναγκάζονται να φεύγουν στο εξωτερικό, τότε τι είναι;" καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού. 

Να σημειωθεί πως από χθες που ήρθε στο φως η είδηση, τα μέσα ασχολούνται ενδελεχώς με το προφίλ του Νίκου Καρανίκα, με τις πληροφορίες που προκύπτουν να προκαλούν ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς από αναρτήσεις του στα social media εκτός από υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα προκύπτει πως είναι και μεγάλος θαυμαστής της Ελένης Μενεγάκη στην οποία κάνει συνέχεια retweets ενώ δεν φαίνεται να έχει και πολύ καλές σχέσεις με την ελληνική γλώσσα, καθώς τα περισσότερα ποστ του είναι ανορθόγραφα. 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM