Δηκτικό το σχόλιο του Ποταμιού για τον Θεοχάρη: Έτσι κι αλλιώς θα τον αντικαθιστούσαμε

Δηκτικό το σχόλιο του Ποταμιού για τον Θεοχάρη: Έτσι κι αλλιώς θα τον αντικαθιστούσαμε Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
2

«Ετσι κι αλλιώς, μετά το συνέδριο θα άλλαζαν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι» ήταν το δηκτικό σχόλιο του Ποταμιού στην παραίτηση του Χάρη Θεοχάρη από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.

Στην επιστολή με την οποία ανακοίνωσε την παραίτηση του στον επικεφαλής του κόμματός, ο κ. Θεοχάρης τον συγχαίρει για την επανεκλογή του και δηλώνει ότι στο συνέδριο εξέθεσε με καθαρότητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα τις ενστάσεις του για τη στρατηγική αλλά και την πολιτική κατεύθυνση του κινήματος.

Υπενθυμίζεται ότι εκεί μίλησε για «τρία Ποτάμια» για να εισπράξει την απάντηση του κ. Θεοδωράκη ο οποίος μετά την επανεκλογή του είπε ότι « το Ποτάμι είναι ένα».

«Ένιωσα το βάρος της ευθύνης το βράδυ του Σαββάτου, καθώς οι σύνεδροι επιδοκίμασαν τις θέσεις μου και πολλοί από αυτούς μοιράστηκαν μαζί μου τους προβληματισμούς τους. Δεν είδα, δυστυχώς, στο συνέδριο να παίρνονται αποφάσεις για την ουσιαστική αναγέννηση και επανίδρυση του Ποταμιού» υποστηρίζει και σημειώνει: «Με δεδομένες τις σημαντικές διαφοροποιήσεις μου, θεωρώ εντιμότερη στάση να παραιτηθώ από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, ώστε να σου επιτρέψω να επιλέξεις κάποιον με απόψεις που απηχούν τις δικές σου θέσεις», αναφέρεις την επιστολή του ο κ. Θεοχάρης..

Παράλληλα,  εκφράζει την ελπίδα ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης, με την ανανεωμένη εντολή από το συνέδριο, θα πάρει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να αλλάξει τη μοίρα του κινήματος πριν να είναι πολύ αργά. «Με την ελπίδα αυτή, αλλά και την πίστη για την αναγκαιότητα του Ποταμιού, παραμένω βουλευτής του» καταλήγει.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM