ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Γιατί ο Τσίπρας ζητούσε σοκολάτα χθες στον Χατζηνικολάου

Γιατί ο Τσίπρας ζητούσε σοκολάτα χθες στον Χατζηνικολάου Facebook Twitter
5

Μιλώντας στην εκπομπή του στον «Real Fm», ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε μία λεπτομέρεια από το παρασκήνιο της χθεσινής εκπομπής με τον πρωθυπουργό.

Μπαίνοντας στο στούντιο της εκπομπής, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από το δημοσιογράφο λίγη σοκολάτα για ενέργεια. Συγκεκριμένα ρώτησε «αν υπάρχει λίγη σοκολάτα γιατί είμαι από τα χαράματα όρθιος και να δω πως να αντέξω».

«Ηταν πολύ κουρασμένος» εξήγησε ο Νίκος Χατζηνικολάου και πρόσθεσε: «έφαγε τη μισή στην αρχή και την υπόλοιπη στο τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα».

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος εξέφρασε την εκτίμησή του για το ότι, παρά το βαρύ πρόγραμμά του, ο Τσίπρας δέχθηκε να παραχωρήσει τη συνέντευξη και μάλιστα εκτός προεκλογικής περιόδου: «Θα ήθελα να σχολιάσω κάτι για τον άνθρωπο Αλέξη Τσίπρα, το πόσο δημοκρατικός είναι και για το ότι απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις».

5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Τα φώτα στις εκπομπές μπορούν να κάνουν και το μαύρο να φαίνεται άσπρο, το σάπιο, ελπιδοφόρο κ.ο.κ. Αλλά σοβαρά τώρα, δυστυχώς δεν νομίζω να ήταν κόκκινα τα μάτια του. Δυστυχώς αυτός είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ντροπιαστική παραδοχή. Καλύτερα να ήταν όντως μαστουρωμένος ή χαπακωμένος, ίσως έτσι τουλάχιστον να είχαμε μια λογική εξήγηση για όλο αυτό το καρναβάλι.