Μπουτάρης: Οι αγρότες ήταν πάντα τα χαϊδεμένα παιδιά

Μπουτάρης: Οι αγρότες ήταν πάντα τα χαϊδεμένα παιδιά Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
5

Έντονο εκνευρισμό προκάλεσε στον Γιάννη Μπουτάρη η σημερινή ξαφνική κίνηση των αγροτών να διαδηλώσουν με τα τρακτέρ τους στη Θεσσαλονίκη. «Έμεινα άφωνος, ακούγοντας τα τρακτέρ που περνούσαν, παρέλαση ολόκληρη, στην παραλία, κορνάροντας. Νομίζω ότι αυτό ξεπερνάει κάθε όριο, αυτή η συμπεριφορά των αγροτών. Μπορεί να έχουν όποια δίκια νομίζουν ότι έχουν, αλλά ο τρόπος αντίδρασης δεν είναι το νταηλίκι αυτό», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ.

 «Δεν νοιάζονται για κανέναν νόμο και κυρίως δεν τους νοιάζει και η κατάσταση όλων των άλλων», ανέφερε ο κ.Μπουτάρης και τόνισε: «Το αγροτικό θέμα στην Ελλάδα έχει κακοφορμίσει για πολλά χρόνια, όταν έπαιρναν τις επιδοτήσεις ήταν μια χαρά όλα. Οι αγρότες πάντα ήταν χαϊδεμένα παιδιά».

Οι αγρότες από 22 μπλόκα της Κ. Μακεδονίας κατευθύνονται με τρακτέρ και οχήματα στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο, η έναρξη του οποίου ορίσθηκε για τις 11:30. Στη σημερινή κινητοποίηση δήλωσαν ότι θα πάρουν μέρος άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα από τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας και Ημαθίας.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ