Σύσκεψη για την δημιουργία νέων κέντρων για τους πρόσφυγες

Σύσκεψη για την δημιουργία νέων κέντρων για τους πρόσφυγες Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
1
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με αντικείμενο την κατασκευή τριών-τεσσάρων νέων κέντρων για τη μετεγκατάσταση προσφύγων αλλά και για το διαχωρισμό τους ανάλογα με την εθνότητα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρής Δρίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και η στρατιωτική ηγεσία.
Η απόφαση για τη δημιουργία νέων κέντρων θεωρείται ως αποτέλεσμα των τετελεσμένων που δημιουργεί η απόφαση των Σκοπίων να περιορίσουν τη διέλευση προσφυγικών ροών από τα σύνορα τους.
Την  Δευτέρα άνοιξε το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό, όπου μεταφέρθηκαν περίπου 600 πρόσφυγες. Την ίδια ώρα οι αρχές εκφράζουν την ανησυχία τους  για τον αριθμό των προσφύγων που μπορούν να μείνουν εκεί, καθώς το στρατόπεδο χωράει περίπου 1.500 άτομα ενώ μόνο χθες στον Πειραιά έφτασαν 5.000 πρόσφυγες και η προσέλευση προσφύγων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
<<Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το πρωί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με αντικείμενο την κατασκευή τριών-τεσσάρων νέων κέντρων για τη μετεγκατάσταση προσφύγων αλλά και για το διαχωρισμό τους ανάλογα με την εθνότητα.>>Zήτωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!