Λεβέντης: Τσίπρας και Καραμανλής θα κάνουν μαζί κυβέρνηση

Λεβέντης: Τσίπρας και Καραμανλής θα κάνουν μαζί κυβέρνηση Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Στο πιθανό ενδεχόμενο δημιουργίας κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κώστα Καραμανλή αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Αν ο Μητσοτάκης δηλώσει στους Ευρωπαίους ότι δεν δίνει ψήφο στην κυβέρνηση Τσίπρα και πως θα τον αφήσει (σ.σ. τον Τσίπρα) να πέσει για να έρθει αυτός (σ.σ ο κ. Μητσοτάκης), τότε ο Κώστας Καραμανλής θα "σηκωθεί" με 40 βουλευτές και θα κάνει αυτός κυβέρνηση με τον Τσίπρα», δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης εξέφρασε την εκτίμηση ότι το ασφαλιστικό δεν θα φτάσει στη Βουλή, υποστηρίζοντας πως σε ορισμένες ψηφοφορίες θα υπάρξουν εντάσεις.

Επισήμανε ακόμη ότι το κόμμα του δεν επιδιώκει να «ρίξει» την κυβέρνηση Τσίπρα, κάλεσε ωστόσο τον πρωθυπουργό να πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να κάνει μια θυσία για την χώρα. «Καλό θα ήταν να κάναμε κυβέρνηση 250 βουλευτών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ