Τη θλίψη του για την απώλεια του πληρώματος του ελικοπτέρου εκφράζει ο Μητσοτάκης

Τη θλίψη του για την απώλεια του πληρώματος του ελικοπτέρου εκφράζει ο Μητσοτάκης Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του πληρώματος του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, που κατέπεσε σήμερα τα ξημερώματα στα νερά του Αιγαίου, εν ώρα καθήκοντος προς την Πατρίδα, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει, εκφράζει με δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει πως «σήμερα η Ελλάδα, οι Ελληνες, οι Ενοπλες Δυνάμεις, πενθούμε» και δηλώνει «συγκλονισμένος» για το γεγονός, εκφράζοντας παράλληλα τα βαθιά του συλλυπητήρια στις οικογένειές του πληρώματος. «Θα αποτελούν, πάντα, παράδειγμα και έμπνευση για όλους μας» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης.

Πάντως, παρότι τα ΜΜΕ μετέδωσαν πληροφορίες ότι οι τρείς χειριστές του ελικοπτέρου βρέθηκαν νεκροί, για την τύχη των επιβαινόντων επικρατεί σύγχυση. Ο υπουργός Άμυνας με tweet χαρακτήρισε «ψεύδη» τα περί νεκρών χειριστών και προς το παρόν η επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο είναι ότι οι έρευνες συνεχίζονται.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM
ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM