Η ΝΔ μετακομίζει - Φεύγει από Συγγρού και πάει σε φθηνότερα γραφεία στην Πειραιώς

Η ΝΔ μετακομίζει - Φεύγει από Συγγρού και πάει σε φθηνότερα γραφεία στην Πειραιώς Facebook Twitter
Το κτίριο του κόμματος στην Συγγρού το οποίο έγινε το αρχηγείο της ΝΔ το 2011. ΑΠΕ/ΑΠΕ/ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΟΓΙΑΝΝΗ
8

Η ΝΔ μετακομίζει από τη Συγγρού στην Πειραιώς. Οι υπογραφές για το νέο κτίριο όπου θα στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπεσαν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα social media έγραψε:


«Βάζουμε σε τάξη το σπίτι μας. Έχω εντολή για οικονομική εξυγίανση στη Νέα Δημοκρατία με διαφάνεια και σεβασμό στο φορολογούμενο. Η ΝΔ μετακομίζει και από 95.000 ευρώ ενοίκιο που πλήρωνε μέχρι σήμερα, θα πληρώνει 9.800 ευρώ».

Πηγές από τη ΝΔ αναφέρουν ότι το νέο κτίριο όπου θα στεγαστούν τα κεντρικά γραφεία του κόμματος, είναι ένα βιοτεχνικό κτίριο. Τα νέα γραφεία της ΝΔ θα είναι στην οδό Πειραιώς 62 και η μετακόμιση υπολογίζεται να γίνει μετά το Πάσχα αφού προηγηθούν απαραίτητες εργασίες.

 

Προσθέτουν επίσης ότι με αυτή την επιλογή ο Κυριάκος Μητσοτάκης υλοποιεί τη δέσμευσή του για μετακίνηση σε ένα φθηνότερο κτίριο σε υποβαθμισμένη περιοχή.



8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Παρακαλώ να διευκρινίσετε ότι με το "Πειραιώς" εννοείτε Μοσχάτο, γιατί η Πειραιώς ξεκινάει από την Ομόνοια. Μας μπερδεύετε γιατί το Πειραιώς 62 της Αθήνας είναι ακριβώς απέναντι από την Κουμουνδούρου και φαίνεται γελοίο.
Για λόγους απόρρητου, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες άσχετες. Έτυχε να βρεθώ μέσα στο κτίριο των γραφείων του κόμματος και μάλιστα στην μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων. Εκεί υπήρχε ένα μεγάλο τραπέζι και στον τοίχο δέσποζε ένα γιγάντιο πορτρέτο του 'εθνάρχη' καραμανλή. Αν αυτό δε φαντάζει σταλινικής έμπνευσης και αισθητικής, δεν ξέρω τι είναι τότε.
Το να υπάρχει στην αίθουσα συνεδριάσεων το πορτρέτο του ιδρυτή του εκάστοτε κόμματος είναι σταλινικής αισθητικής; Το ακούσαμε κι αυτό.