Η Ν.Δ. δίνει στη δημοσιότητα τους διορισμούς του ΣΥΡΙΖΑ

Η Ν.Δ. δίνει στη δημοσιότητα τους διορισμούς του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
12

Λίστα των διορισμών κομματικών στελεχών και συγγενών που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα η Ν.Δ., κάνοντας λόγο για «άλωση» του Κράτους.

Πρόκειται για 38 πρόσωπα σε 25 φορείς  του δημοσίου και προκύπτουν ,σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, από την Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, από τον Φεβρουάριο του 2015 . 

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β΄ Αθηνών κ. Κώστας Χατζηδάκης, ο Συντονιστής ΟΔΕ Οικονομικών Υποθέσεων, Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής Α΄ Αθηνών κ. Νικήτας Κακλαμάνης και ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς κ. Γιάννης Τραγάκης, που συμμετέχουν στην Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής, έκαναν για την «άλωση» του Κράτους από κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, την ακόλουθη δήλωση:

«Ο πρωθυπουργός, στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησής του, στις 8 Φεβρουαρίου 2015, είχε, με πομπώδη τρόπο, υποστηρίξει ότι “δεν είμαστε εμείς αυτοί που οικοδομήσαμε και δεν διοικήσαμε εμείς αυτό το Κράτος των πελατειακών σχέσεων και της σπατάλης και γι’ αυτό - δεν περιαυτολογώ - είμαστε οι μόνοι που μπορούμε πραγματικά να το αλλάξουμε”.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, η πραγματικότητα τον διαψεύδει.

Καθημερινά, αναδεικνύονται, σε πολλά πεδία και επίπεδα, φαινόμενα άλωσης του Κράτους από κομματικά στελέχη της Αριστεράς, φίλους και συγγενείς μελών της Κυβέρνησης.

Ενδεικτικά, αλλά συγκεκριμένα και τεκμηριωμένα, στην Επιτροπή Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, από τον Φεβρουάριο του 2015, έχουν πραγματοποιηθεί 20 συνεδριάσεις, από τις οποίες προέκυψε ο διορισμός 38 προσώπων σε 25 φορείς του Δημοσίου, κατόπιν υποδείξεων των συγκεκριμένων ατόμων από την Κυβέρνηση.

Από τα βιογραφικά που οι ίδιοι οι υποψήφιοι κατέθεσαν, από τα πρακτικά των συνεδριάσεων στις οποίες οι υποψήφιοι τοποθετήθηκαν και από δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, προκύπτει ότι, πέραν της έλλειψης προσόντων για πολλούς απ’ αυτούς, η συντριπτική πλειοψηφία των προσώπων που τοποθετήθηκαν στους φορείς έχει ευθεία σχέση με τα κόμματα, που στηρίζουν την Κυβέρνηση.

Είναι σαφές ότι ο κ. Τσίπρας είναι έκθετος.

Αντί να χτίσει στα όποια θετικά προηγούμενων Κυβερνήσεων (π.χ. αξιοποίηση προσώπων της αγοράς, διατήρηση πετυχημένων προσώπων κλπ) και να διορθώσει σφάλματα και παραλείψεις αυτών, υπερβαίνει και τις πιο αρνητικές πρακτικές του παρελθόντος.

Με τις πράξεις της Κυβέρνησής του, απώλεσε το δήθεν “ηθικό πλεονέκτημα” της Αριστεράς».

Η λίστα ΕΔΩ

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Όταν θα σταματήσουμε να λέμε "δεν δικαιούστε να ομιλείτε" και θα απαιτούμε όλοι διαδικασίες και διαφάνεια σε όλες τις εκφάνσεις του δημοσίου, τότε θα έχουμε ελπίδα σαν χώρα να προκόψουμε ...
Για τους διορισμούς του ΣΥΡΙΖΑ(που τους ''τσούζουν'')μας βγάζει τα στοιχεία η ΝΔούλα,για τα δικά της και των ''συνεταίρων''της(ΠΑΣΟΚ)τα πεπραγμένα των τελευταίων 40!!!!χρόνων,ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ????Σα δε ντέπονται τα τομάρια του κερατά,μιλάνε κι από πάνω?Διέλυσαν τη χώρα με εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοδιορισμούς και τώρα έχουν το απύθμενο θράσος να ζητάνε και τα ρέστα?
Κατηγορείτε τον Συριζα εσείς για άλωση του κράτους;Εσείς;Ας τον κατηγορήσει κάποιος άλλος(και καλά θα κάνει,γιατί αριστερά και νεποτισμός-κομματισμός δεν συμβιβάζονται)με την συνειδησή του καθαρή,αλλά όχι και εσείς!!!Παρόλη την προσπάθεια που κάνει ο καινούργιος σας πρόεδρος να αποτινάξει τη ρετσινιά του κρατισμού,του χείριστου κρατισμού,δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε!Το 2009 αφήσατε στην χώρα το θηριώδες έλλειμμα των 36δις(15,5% αεπ),το οποίο αφείλεται στον αχαλίνωτο πελατειασμό σας,και το οποίο αλυσόδεσε την χώρα στο άρμα των μνημονίων.Και δεν έφτασε μόνον αυτό.Ποιός ξεχνάει το 4-2-1 επι Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη;(ναι,και Κουβέλη!).Εάλω η πόλις,και την αλώσατε εσείς!
#Antipolitefsi_tou_kolou έχει μέσα άτομα και από τη πασκ-τεε που είναι του πασοκκαι υποψήφιους σε διάφορες εκλογές που δε βγήκαν.οι ιδιότητες τους δεν παρουσιάζονται άρα δε μπορούμε να κρίνουμε αν είναι σχετικοί με το αντικείμενο διορισμού.οι περισσότερες θέσεις είναι σε ασφαλιστικά ταμεία, δεν το λες και τύχη βουνό να διευθύνεις ταμεία.αυτά που καταλήστεψαν πασοκ και νέα δημοκρατία.και άντε και μας έπεισε ο Μητσοτάκης ότι "άλωσε" το κράτος ο Συριζα λες και είναι η Κωνσταντινούπολη.αν κάποτε έβγαινε κυβέρνηση φαντάζομαι θα τους κρατούσε αυτους και δεν θα έβαζε τους δικούς του ε;
Καταπληκτική πρωτοβουλία! Θέλει όμως ο Κυριάκος να βγάλει και τους πάπυρους με τους χιλιάδες διορισμούς της ΝΔ; Η αυτά ξεχάστηκαν τώρα που αλλαξε ο πρόεδρος; Αλλά τι λέω ας κάνω άλλη μια μπουρμπουλήθρα στην γυάλα του 1Χ1 σαν να είναι η πρώτη μου μέρα στην χώρα αυτή.Ή μήπως οι στρατοί ΔΑΠιτών που βρίσκουν μαγικά των δρόμο τους προς μεγάλες θέσεις μπαίνουν αξιοκρατικά και κάνω κάποιο λάθος;Αλλά ξέχασα η δεξιά δεν είχε ποτέ ηθικό πλεονέκτημα.
Καλά έκανε για να μάθουν όλοι να ελέγχονται ... σε όποια θέση ή ιδεολογία και να είναι γιατί γεμίσαμε αριστερές κουρ..δεςΑλλά τι εχει να πει για τους 800.000 δημ. υπαλ. του καραμανλή και παυλόπουλου και το αδυσώπητο πελατειακό κράτος του Εθνάρχη το οποίο μαζί με την αντιπαροχή αποτελεί τη μεγαλύτερη "παρακαταθήκη του" στη σύγχρονη Ελλάδα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;