Απεργία την Πρωτομαγιά

Tι φέρεται να απάντησε ο Φίλης για το χειροφίλημα στον Αρχιεπίσκοπο

Tι φέρεται να απάντησε ο Φίλης για το χειροφίλημα στον Αρχιεπίσκοπο Facebook Twitter
4

Απάντηση για τη φωτογραφία η οποία αφήνει την αίσθηση χειροφιλήματος στον Αρχιεπίσκοπο έδωσε ο υπουργός Παιδείας, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Όπως γράφει η στήλη, ο υπουργός «αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει μια εξήγηση στη βαθιά υπόκλιση που έκανε στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο την ώρα που του προσέφερε αντίδωρο, με τη σημείωση ότι «εγώ χέρια παπάδων δεν φιλώ ποτέ».

Και συνεχίζει: «Τι είχε συμβεί κατά τον υπουργό Παιδείας; Ήταν στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στο Πολύδροσο Χαλανδρίου (δηλαδή, κοντά στην οικία του), όταν τον προσκάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος να παραστεί στη Θεία Λειτουργία με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Αθανασίου στις 18 Ιανουαρίου. Ο κ. Φίλης ως υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων πήγε, έψαλε κιόλας και, όταν ήρθε η ώρα να πάρει αντίδωρο από τον Αρχιεπίσκοπο, πήγε εκεί ευχαρίστως. «Ο Αρχιεπίσκοπος ήταν πιο ψηλά και φαίνεται ότι υποκλίνομαι, αλλά κάτι δεν τέτοιο δεν συνέβη» εξήγησε. Είπε όμως και κάτι άλλο. Μη νομίζετε ότι ο κ. Φίλης έφυγε από την εκκλησία με ένα μόνο αντίδωρο, το οποίο, όπως λέει, «το έφαγα αμέσως». Μετείχε στην κοπή της πίτας της εκκλησίας και εκεί κέρδισε και το... φλουρί. Ήταν μια εικόνα του Αγίου Αθανασίου. Τι την έκανες; τον ρώτησαν. «Την έβαλα κάπου στο γραφείο μου, δεν θυμάμαι. Τι σημασία έχει;» απάντησε με... καμάρι.»

4

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Αδάμαστη ψυχή ο Φίλης, παπάδες αφέντες δεν έκαμε, δεν κάμει. Εκτός και αν μοιράζουν φαί.Και μετά λες "όχι, δεν είναι σωστό να τον κοροϊδεύετε για το βάρος του, επικεντρωθείτε στο κυβερνητικό του έργο κλπ κλπ". Μπανανόφλουδες. Άμα έχεις τέτοιον εαυτό τι τους θέλεις τους εχθρούς.
Ούτε χέρι φίλησε ούτε υποκλίθηκε βρε κακεντρεχείς. Άκουσα ότι απλώς εκεί που πήγε να πάρει το αντίδωρο (όχι επειδή ήταν αντίδωρο, αλλά επειδή ήταν νόστιμο ψωμάκι), τον έπιασε ένα λουμπάγκο, να εδώ πιο κάτω δεξιά, "ωωωχχχ η μέση μου" είπε και διπλώθηκε και εκείνη την στιγμή τον έπιασε ο φακός.Άλλη εκδοχή είναι ότι εκεί που πήγε να πάρει το αντίδωρο, πιάνει το χέρι του παπά και του φάνηκε πολύ απαλό. "Τι κρέμα βάζετε πάτερ;" τον ρώτησε και έσκυψε να δει και να νοιώσει καλύτερα το απαλό χέρι.Προσωπικά πιστεύω την δεύτερη εκδοχή, ταιριάζει πιο πολύ με την φωτογραφία.