Επεισόδια με αγρότες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Επεισόδια με αγρότες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
0

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν σε σημερινή προγραμματισμένη εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Ραιδεστού στη Θεσσαλονίκη, στην οποία ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδς και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, επρόκειτο να αναλύσουν το ασφαλιστικό σχέδιο.

To seleo .gr μετέδωσε μάλιστα πως αγρότες και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πιάστηκαν στα χέρια και πως δεκάδες αγρότες που βρέθηκαν στην εκδήλωση διαμαρτύρονταν έντονα για τα νέα ασφαλιστικά μέτρα και ζητούσαν να αποσυρθεί το σχέδιο Κατρούγκαλου και οι όποιες συζητήσεις να ξεκινήσουν από μηδενική βάση. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ένταση και να πιαστούν στα χέρια με συγκεντρωμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

 


Από την πλευρά του ο κ. Φάμελλος σχολιάζοντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το αίτημα των αγροτών που εισέβαλαν στην αίθουσα και αφορούσε στο να πάρει πίσω τις δηλώσεις περί «ακροδεξιών στοιχείων» που βρίσκονται πίσω από τη σκληρή στάση των αγροτών, τόνισε μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «αυτή ήταν δήλωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων», σημειώνοντας ότι «αυτό που είπα εγώ σε δηλώσεις μου και το επαναλαμβάνω είναι οι αγρότες να περιφρουρήσουν τις συγκεντρώσεις τους από παρεμβάσεις της Χρυσής Αυγής και άλλων ακροδεξιών στοιχείων». Είπε δε ότι το συγκεκριμένο αίτημα το έκανε συνδικαλιστής της ΝΔ.

Μετά το επεισόδιο, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία για συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή «για να τορπιλίσουν το διάλογο».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η προσπάθεια μιας μικρής μειοψηφίας του αγροτικού κόσμου και ακροδεξιών στοιχείων να τορπιλίσουν το διάλογο γύρω από την πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, θα πέσει στο κενό. Οι εισβολές σε κομματικές εκδηλώσεις και η προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος τεχνητής έντασης προς χάριν των τηλεοπτικών δελτίων, δεν έχουν καμία σχέση με τον αναγκαίο διάλογο πάνω στα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

Θα πρέπει ωστόσο κάποιοι να προβληματιστούν, όταν για αυτές τις εισβολές υπάρχει αγαστή συνεργασία συνδικαλιστών της ΝΔ και της Χ.Α.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: Κλειστός ο δρόμος προς την Ευρώπη αν δεν συμμορφωθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών

O Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα κυρώσει στη Βουλή τα υπόλοιπα Μνημόνια Συνεργασίας αν δεν αλλάξουν στάση τα Σκόπια
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η Νέα Δημοκρατία, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Ευρωεκλογές 2024 / Μητσοτάκης για τις Ευρωεκλογές: Όσο πιο ισχυρή η ΝΔ, τόσο πιο ισχυρή η φωνή μας διεθνώς

Τόσο περισσότερα θα μπορούμε να διεκδικήσουμε στην Ευρώπη, σε μία δύσκολη γεωπολιτικά συγκυρία όπου η φωνή μας πρέπει να ακούγεται ισχυρή, δήλωσε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM