Κατηγορηματικός ο Φλαμπουράρης: Δεν θα αποσύρουμε το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό

Κατηγορηματικός ο Φλαμπουράρης: Δεν θα αποσύρουμε το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Κατηγορηματικός, ότι η κυβέρνηση δεν συζητά την απόσυρση του ασφαλιστικού εμφανίζεται, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «RealNews» ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης. «Δεν συζητάμε απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό», επισημαίνει και χαρακτηρίζει την ασφαλιστική μεταρρύθμιση «απολύτως αναγκαία και κατεπείγουσα». «Χωρίς αυτή, οι συντάξεις τα επόμενα χρόνια δεν θα μπορούν να πληρωθούν», εξηγεί και προσθέτει: «Η κυβέρνησή μας συζητάει κάθε πρόταση που μπορεί πραγματικά να βελτιώσει τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού».


Για τις κοινωνικές αντιδράσεις που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, ο κ. Φλαμπουράρης ξεκαθαρίζει ότι η κυβέρνηση δεν χρειάζεται την πόλωση και εκφράζει την άποψη ότι η κοινωνία δεν βρίσκεται απέναντι από την κυβέρνηση, γιατί αναγνωρίζει ότι η κυβερνητική πολιτική επιδιώκει «να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ιδιαίτερα των πιο αδύναμων εισοδηματικά στρωμάτων». Ειδικότερα, για τις αντιδράσεις του αγροτικού κόσμου για το ασφαλιστικό, ο υπουργός Επικρατείας εκφράζει την ελπίδα οι δυνάμεις που επιλέγουν την αδιαλλαξία στους κόλπους των αγροτών, να περιθωριοποιηθούν και οι αγρότες να κατανοήσουν ότι το συμφέρον τους είναι με την κοινωνία μαζί τους, να προσέλθουν στο διάλογο.


Για τυχόν διαφωνίες από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό, ο κ. Φλαμπουράρης αναφέρει ότι «η παράδοση της έδρας σε περίπτωση διαφωνίας είναι, ούτως ή άλλως, ηθική υποχρέωση του διαφωνούντος. Πολύ περισσότερο, όταν ο διαφωνών έχει εκλεγεί με κομματική επιλογή, με "λίστα"».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM