Le Figaro για γενέθλια ΣΥΡΙΖΑ: Ενα χρόνο μετά την εκλογή Τσίπρα, η Ελλάδα παραμένει εκτός λειτουργίας

Le Figaro για γενέθλια ΣΥΡΙΖΑ: Ενα χρόνο μετά την εκλογή Τσίπρα, η Ελλάδα παραμένει εκτός λειτουργίας Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
2

«Μετά την εκλογή του στις 25 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός της ριζοσπαστικής αριστεράς επέστρεψε στις τάξεις δεν έχει κρατήσει τις υποσχέσεις του και το μέγεθος των μεταρρυθμίσεων παραμένει τεράστιο» αναφέρει το άρθρο της γαλλικής Le Figaro με αφορμή τον ένα χρόνο συμπλήρωσης της διακυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.


"Εκατοντάδες αγρότες έκλεισαν μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας, για κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα, γιατροί, φαρμακοποιοί, δικηγόροι και συμβολαιογράφοι διαμαρτύρονται στους δρόμους της πρωτεύουσας, και μια τρίτη γενική απεργία έχει προγραμματιστεί για τις 4 Φεβρουαρίου" σημειώνει η εφημερίδα για την κατάσταση στην Ελλάδα και τις κινητοποιήσεις που είναι σε εξέλιξη.

"Ένα χρόνο μετά τον ερχομό στην εξουσία, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δείχνει πως πραγματικά δεν διαφέρει από τις προηγούμενες." σχολιάζει το άρθρο και σημειώνει πως όταν ο πρωθυπουργός είχε έρθει στην εξουσία είχε υποσχεθεί να φέρει την αλλαγή στις σχέσεις της Ελλάδας με τους δανειστές

Η εφημερίδα κλείνει κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις κινητοποιήσεις πολλών επαγγελματικών ομάδων, ενώ αναφέρεται και στην τρίτη γενική απεργία που έχει προκηρυχθεί για τις 4 Φεβρουαρίου.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"Ένα χρόνο μετά τον ερχομό στην εξουσία, η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δείχνει πως πραγματικά δεν διαφέρει από τις προηγούμενες." Πηγή: www.lifo.grεχει μια διαφορά... το εχει τερματισει εντελως και σε θρασος και σε λαϊκισμό και στην τεχνη του κανω τη νύχτα μέρα!!!